21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Aile Eğitim Merkezi’nden ''başarılı çocuk'' semineri

12 Ekim 2015 Pazartesi

Çorum Belediyesi Veli Paşa Aile Eğitim Merkezi’nde, “Aile İçi iletişimin Çocuk Başarısına Etkisi” adlı seminer yapıldı. Çocukların, aile içi iletişimden ne türlü etkilendiğinin anlatıldığı seminere yoğun katılım ve ilgi vardı.

Kadın ve erkek arasındaki farklılıklara dikkat çekerek kadının ve erkeğin iletişimde ki hatalarının çocuk gelişimi konusuna etkilerinden bahseden Yaşam ve Öğrenci Koçu Fuat Aykaç, çocuk yetiştirmede anne ve babaların en sık yaptığı hataları dile getirdi ve ebeveynlerin dikkat etmesi gereken hususları sıraladı.

Aykaç katılımcılara OSHO nefesini öğreterek meditasyonla sakinleşme ve stresi yenme etme yöntemlerini de gösterdi.

Yaşam ve Öğrenci Koçu Fuat Aykaç’ın verdiği, “Aile İçi iletişimin Çocuk Başarısına Etkisi” adlı seminer, 12 Ekim Pazartesi İkbal Kadın Kültür Sanat ve Aile Eğitim Merkezi, 13 Ekim Salı Buhara Kültür Merkezi, 15 Ekim Mimar Sinan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ve 19 Ekim Pazartesi günü Akkent Kültür Merkezinde yapılacak.