Aile Eğitim Merkezi’nde psikoterapi seansları başladı

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi düzenlediği seminer ve danışmanlık hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Merkeze gelen kadınlara psikoterapi seansları uygulanıyor.

Kamu Hastaneler Birliği ile birlikte düzenlenen psikoterapi seansları Uzman Doktor Psikiyatrist Emrah Karadere ve Psikolog Esra Göz tarafından verildi. Seanslar bundan böyle aylık olarak Aile Eğitim Merkezi`nde uygulanacak.

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi`nden yapılan yazılı açıklamada “Katılımcılarla öncelikle toplu bir görüşme yapılıp daha sonra kişilerin başlarından geçen örnek olaylar üzerinden interaktif bir çalışma yapıldı. Olayları ve duygularımızı değiştiremeyeceğimizden ancak davranışlarımızı değiştirmemizin mümkün olacağından bahsedildi. Duygularımızın bizi istemediğimiz durumlarla karşı karşıya bırakabileceğinden ve böyle durumlarda da düşüncemizle ve mantığımızla kararlar alabilme ve davranışlarımızı kontrol altına alarak hareket edebilmemiz üzerinde duruldu.”; denildi.