21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Aile Eğitim Merkezi’nde "Paramı Yönetebiliyorum" semineri

26 Ekim 2015 Pazartesi

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi, çarşamba seminerlerine devam ediyor. Velipaşa Konağı`nda düzenlenen seminerin bu haftaki konusu “Aile Bütçesinin Yönetimi”; oldu.

Finansal Okuryazar Eğitmeni Mustafa Koca tarafından Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde verilen semimere hanımlar ilgi gösterdi. “Bütçem, harcamalarım, birikimim ve borçlarım”; gibi finansal konuları farklı örneklerle seminere katılan kadınlara anlatan Mustafa Koca, “Türkiye`de finansal bilinç oluşturulması için kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getiren “Paramı Yönetebiliyorum”; projesinin eğitimleri Türkiye`nin farklı şehirlerinde de veriliyor. Biz de Çorum`da aile bireyleri arasında finansal bilincin geliştirilmesi, bireyin kendi bütçesini yapabilmesi ve finansal ürünleri doğru kullanabilmeleri amacıyla bu eğitimleri veriyoruz.”; dedi.

Aile Eğitim Merkezi Müdürü Betül Özseçer de seminerlerin Çorum Belediyesi`ne bağlı mahalle kültür merkezlerinde de verileceğini kaydetti.