Aile Eğitim Merkezi’nde bel ağrılarından korunma yolları anlatıldı

10 Ocak 2017 Salı

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kadınlara yönelik bilgilendirici mahiyetteki seminerler hızla devam ediyor.

Seminerlerin bu haftaki konuğu fizyoterapist Merve Günder oldu. Günder, Velipaşa Konağı`nda verdiği seminerde “Bel Ağrılarının Nedenleri ve Korunma Yöntemleri”;ni anlattı.

Bel ağrılarının günlük hayatta en sık görülen ağrılar arasında yer aldığını belirten Merve Günder, “Otururken, kalkarken, çalışırken, ağırlık kaldırırken ve ağırlık taşırken dikkatli hareket etmemiz gerekiyor. Yaşam kalitemizi artıracak hareketler ve egzersizleri günlük hayatımızda uygulamalıyız.”; diyerek bu hareketleri uygulamalı olarak gösterdi.