AHMET ÖZHAN’DAN MUHTEŞEM KONSER

17 Ağustos 2012 Cuma

Türk tasavvuf musikisinin güçlü isimlerinden Ahmet Özhan, Çorum Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında konser verdi. Konseri binlerce kişi izledi. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde Ahmet Özhan, birbirinden güzel eserleriyle dinleyenleri mest etti.

Uzun bir aradan sonra Çorum`da konser veren Ahmet Özhan, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle tasavvuf musikisine gönül verenlere uzun süre unutamayacakları güzellikte bir müzik ziyafeti sundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaşın izlediği konserin sonunda Başkan Külcü, ünlü sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ahmet Özhan‘ı Çorum`da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tutmuş olduğunuz oruçlar kabul olsun. Sanatçımız Ahmet Özhan‘ı tekrar Çorum`da görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Sanatçımızın sesiyle ruhumuz, gönlümüz bir başka boyuta geçti. Allah kendisinden razı olsun. 1 aydır düzenlenen Ramazan etkinlikleriyle Ramazan ayını coşku içerisinde idrak ettik. Halkımız güzel bir Ramazan akşamları yaşatmanın mutluluğuna ortak olduk.

Bugün Türk tasavvuf musikisinin güçlü isimlerinden Ahmet Özhan konseri ile coşkumuz bir kat daha arttı. Tüm halkımızın şimdiden Ramazan Bayramı kutlu olsun”; dedi.