Ahmet Çalık'tan Başkan Külcü'ye ziyaret

19 Ekim 2017 Perşembe

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ahmet Çalık, “Çorum, YEDAŞ bölgesinde bulunan çok kıymetli bir ilimiz. Bizde Çalık Grubu olarak Çorum’da çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Çok huzurlu ve her bakımdan memnun olduğumuz bir şehrimiz. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü çok tecrübeli bir başkan. Değerli hizmetlerinden ve iş birliğinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sizlerde ülkemize çok değerli hizmetler yapıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çorum hem insan kalitesi hemde İl olarak gelişmiş bir şehrimiz. Biz eskiden Çorum’u leblebisiyle tanırdık ama iyi girişimcileri var. Sizler gibi iyi siyaset adamları var. Hakkı bey gibi devlet adamları var. Çorum’da çok değerli işler yapıyorsunuz. İnşallah Çorum’a YEDAŞ olarak en iyi teknolojiyi en iyi hizmetleri sunarız. Bu YEDAŞ bölgesinde, dünyadaki en iyi inovatif uygulamaları gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bölgemiz elektriği çok daha kaliteli bir şekilde alacaktır. Bir vatandaş olarak yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘ÇORUM’U YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baş Danışmanı eski Büyükelçi hemşehrimiz Hakkı Akil ise, “Eskiden kendi memleketime kamu görevlisi olarak gelirdim şimdi ise özel sektör temsilcisi olarak geldim. Çorum bölgesine ve operasyon yaptığımız 5 bölgeye son teknolojileri ve yenilikleri getirerek bölgede örnek bir şirket olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu yönde önemli adımlar attık. İnşallah bundan sonrada buradaki halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde götürürüz. Hep birlikte kamu özel sektör işbirliği ile ülkemize ve bölgemize her türlü hizmeti veririz. Bir Çorumlu olarak Çorum’u yakından takip ediyorum. Sizin buradaki çalışmalarınızla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN ÇALIK’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çalık Grubunun büyük yatırımları olduğunu belirterek,  “Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlarda da istihdam ürettiği gibi ülkemizin bir nevi elçisi gibi oralarda bulunuyor olmanızda ülkemiz adına milletimiz adına çok büyük bir şans diye düşünüyorum. Dünyanın farklı yerlerinde yatırım yapan istihdam yapan birçok insan var. Zaman zaman yegane gayesi karlılık üzerine hareket etmekken ülkenin değerleriyle de örtüşen ve o değerleri sahiplenen duruşunuzla gerek grup olarak gerekse şahsınız olarak gerçekten değerli diye düşünmekteyim. Bu anlamda da sizleri takdir ediyoruz. Ülkemizde bu kıymette bu bakış açısına sahip iş adamlarının bürokratların, siyasetçilerin varlığı önemli ve sayısı arttıkça ülkemizin büyümesi de daha nitelikli, kalıcı olacak. Uluslararası alandaki etkinliği de ağırlığı da farklı olacaktır. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde kaydetti.

Ziyarete Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ) Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ile YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol’da katıldı.