25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

AHLATCI’DAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

24 Mart 2011 Perşembe

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili aday adayı Haşim Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen temayül yoklamasında birinci sırayı alan Haşim Ahlatcı, Çorum`a hizmet amacıyla yola çıktığını belirterek, “Çorum`a hizmet etmek ve memleketimizi kalkındırmak için yola çıktık. Milletvekilliği kişiye özel bir makam değil hizmet makamıdır. Biz de Çorum`a hizmet için aday olduk”; diye konuştu.

Başkan Külcü ise Haşim Ahlatcı`ya başarılar dileyerek, temayül yoklamasında en yüksek oyu alıp 37 aday arasında birinci olması nedeniyle Ahlatçı`yı tebrik etti.