AGD'den Başkan Külcü'ye ziyaret

7 Nisan 2016 Perşembe

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Kendisinin de geçmişte Anadolu Gençlik Derneği’nin başkanlığını yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu tür yerler gençliğin yetişmesinde önemli bir yere sahip. Ahlaklı, inançlı, kültürlü ve değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek zorundayız. Ülkemizin daha ileri götürecek olan gençlerimize güveniyoruz. Anadolu Gençlik Derneği yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”; dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık da yaptığı konuşmadagençlerle birlikte sevgi ve kardeşlik içinde güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek “AGD Çorum şubesi olarak haftalık kariyer günleri düzenliyoruz. Gençlerle yapmış olduğumuz bu kariyer günlerine şehre yön veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün AGD gençliğine de yön vermesini arzu ediyoruz. Ayrıca “Aile Okulu” projesi kapsamında yapmış olduğumuz kadınlara yönelik aile seminerlerine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum”; diye konuştu.