Ağbal'dan Başkan Külcü'ye yatırım teşekkürü

20 Haziran 2016 Pazartesi

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Çorum Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, havaalanı konusunun herkesi ilgilendirdiğini dile getirerek Mali Bakanı Naci Ağbal’dan destek istedi. Maliye Bakanı Naci Ağbal ise Çorum havaalanı için elinden gelen desteği vereceğini söyledi.Bakan Ağbal’a üzerinde “Dünyanın merkezine yolculuk ” yazan uçak maketi hediye eden Başkan Külcü, Belediye çalışmaları hakkında brifing verdi ve projelerine verdiği desteklerden dolayı Bakan Naci Ağbal’a teşekkür etti.

Şehrin her noktasında Belediye çalışması var

Maliye Bakanı Naci Ağbal, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği memleketi Çorum’a her geldiğinde belediyenin hizmetlerini gördüğünü ifade ederek, “Belediye Çorum’un çehresini değiştiriyor. İnsanımızın ihtiyacı olan tüm yatırımları yapıyor. Son yıllarda önemli projelere imza attı. Birçok büyükşehirde gördüğümüz projeleri artık burada da görüyoruz. Ekip olarak tüm hizmetlerinize şahidiz. Bakanlık olarak bundan sonra ki projelerinize de destek vermeye hazırız. Şehrin gelişimini görmek beni heyecanlandırıyor ” dedi.

Belediyemize Yatırım Teşekkürü

Türkiye’nin günden güne geliştiğini bundan Çorum’un da üzerine düşen payı aldığını ifade eden Bakan Ağbal, “AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin dört bir yanı inşaa edildi. AK Parti iktidara gelene kadar Çorum’da bölünmüş yol 50 km iken şimdi beş kat arttı ve 250 km’ye çıktı. Belediye başkanımızın projelerine bakıyorum. Herhalde AK Parti belediyeciliğinden önce böyle yatırımları dahi hayal edemezdik. Sayın Başkanımızın değerli vekillerimizin il yönetimimizin hep beraber burada yürütmüş oldukları bütün projeleri Türkiye’nin genelinde olduğu gibi bizde Maliye Bakanlığı olarak sonuna kadar destek olacağız. Elimizden geldiğince gerek bu projelerin ihtiyacı olan kaynakların temininde gerek projeler için arazi tahsislerinde yardıma hazırız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Burada her bir tarafa kafamı döndüğüm zaman bir hatıram canlanıyor. Şehrin geliştiğini görmek şehrin ekonomik olarak kalkındığını görmek ayrıca mutlu ediyor ” dedi.