27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

ADLİYE YANINDA SÜRDÜRÜLEN PARKIN %95 TAMAMLANDI

19 Ekim 2011 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Adliye yanında sürdürülen park ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Eski Cezaevinin yıkılmasının ardından Belediye Meclisi tarafından park alanı olarak işaretlenen ve rekreasyon çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başlanılan parkta çalışmalar hiç durmadan sürdürülüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya ile birlikte park çalışmalarını inceleyen Külcü, parktaki yeşillendirme çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, parktaki elektrik tesisatı, aydınlatma, asma germe örtü sistemleri, kafeterya, su havuzları gibi çalışmaların % 95`inin tamamlandığını söyleyerek, önümüzdeki haftadan itibaren yeşillendirme çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Başkan Külcü, göreve geldiklerinde her mahalleye bir büyük park sözü verdiklerini ve bu söz doğrultusunda çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini ifade ederek “Amacımız, mahalle aralarında o bölgede yaşayan halkın yeşil alanla buluşturulmasıdır. Çocukların, yaşlıların ve ev hanımlarının evlerinden fazla uzaklaşmaksızın eğlenip dinlenebileceği bir alan oluşturmaktır. Yıllardır Yazıçarşı bölgemizde eksikliği hissedilen yeşil alan, park ve çocuk oyun grubu eksikliğini yaptığımız bu park ile gidereceğiz. İnşallah diğer bölgelerimizdeki parklarımızı da tamamlayarak halkımızın istifadesine sunacağız”; dedi.