ADLİYE YANI PARKINA KEREMCEM’Lİ AÇILIŞ

25 Nisan 2012 Çarşamba

Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem, Adliye yanındaki parkın açılışında konser verecek. Belediyemiz tarafından bölge sakinlerinin park ve yeşil alan ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılan parkta kafeterya, çocuk oyun alanları, süs havuzları, oturma grupları ve çok sayıda çiçek ve süs ağacı yer alıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından 26 Nisan 2012 Perşembe günü Adliye Yanı parkının açılış törenine ve saat 16.00`da gerçekleştirilecek olan Keremcem konserine tüm Çorumluları davet etti.