ADLİYE YANI PARKI, AÇILIŞA HAZIR

25 Nisan 2012 Çarşamba

Belediyemiz tarafından eski cezaevi yerine yapılan park açılışa hazırlanıyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından 26 Nisan Perşembe günü saat 16.00`da açılacak olan park, modern görüntüsüyle beğeni topluyor.

Açılış için hazırlanan parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “Göreve geldiğimizde her mahalleye bir park yapacağız”; sözünü hatırlatan Başkan Külcü, Yazıçarşı ve Adliye civarında eksikliği hissedilen yeşil alan ve parkın yaptıkları bu park ile birlikte sona ereceğini vurguladı. “Amacımız, mahalle aralarında o bölgede yaşayan halkın yeşil alanla buluşturulmasıdır. Çocukların, yaşlıların ve ev hanımlarının evlerinden fazla uzaklaşmaksızın eğlenip dinlenebileceği bir alan oluşturmaktır.”; diyen Başkan Külcü, diğer bölgelerde yapıma tamamlanan parkların açılışını da birer birer yapacaklarını ifade etti.

Adliye Yanındaki parkın açılışının Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından açılacak olmasının da kendileri için gurur kaynağı olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sayın Başbakan Yardımcımız 25 Nisan`dan itibaren üç gün Çorum`da çeşitli programlara katılacak. Yoğun programları arasında Çorum Belediyesi olarak yaptığımız bu parkın açılışını sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç beyin yapacak olması bizleri daha da mutlu etmektedir. İnşallah diğer bölgelerde yaptığımız parkların açılışını da görkemli törenlerle gerçekleştireceğiz”; dedi.