AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Çorumlular açık havada sinema keyfini doyasıya yaşadı. 32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Kültür Park amfi tiyatroda gösterilen filmlere ilgili oldukça fazla oldu. Filmi izlemeye gelenlere Çorum Belediyesi tarafından gazoz ve patlamış mısır servisi yapıldı.

Yıllar sonra açık havada sinema filmi izlemenin keyfine varan vatandaşlar kendilerine bu güzelliği yaşatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Açık hava sinema gösterisinde 5 Temmuz Perşembe Akşamı Dedemin İnsanları, 6 Temmuz Cuma günü de Fetih 1453 sinema filmi Çorumluların ilgisine sunuldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de açık hava sinema keyfi yaşayan sinema severleri yalnız bırakmadı. Dedemin İnsanları adlı filmi Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte izledi.