32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

AÇIK HAVA SİNEMASINA YOĞUN TALEP

12 Temmuz 2011 Salı

Belediyemiz tarafından 31. Uluslararası Hitit Fuar ve festivali etkinlikleri içerisinde yer alan `Açık Hava Sinema Gösterimi` vatandaşın ilgisini çekti.

İlk olarak Festivalin üçüncü günü olan geçtiğimiz Cuma günü yapılan Açık Hava Sinema Etkinliğinde vizyona ilk girdiğinde Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde büyük ses getiren `Kurtlar Vadisi Filistin` filminin gösterimi yapıldı. Fuar alanı Anfi Tiyatro`da gösterimi yapılan Kurtlar Vadisi Filistin`i çok sayıda vatandaş izledi.

Festivalin beşinci günü ise Mahsun Kırmızıgül`ün hem oynayıp hem de yönettiği başrollerde Haluk Bilginer ve Mustafa Sandal`ın oynadığı Newyork`ta Beş Minare filminin gösterimi yapıldı.

Filmleri izleyen vatandaşlar Belediyemiz tarafından yapılan bu hizmetin kendilerini mutlu ettiğini Türk Sinemasının iki büyük filmini izlemenin mutluluğu yaşadıklarını belirterek Çorum Belediyesi`ne teşekkür ettiler.