21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

‘FSM’ DE AİLE PROJESİ UYGULANACAK

14 Şubat 2012 Salı

Çorum Fen Lisesi, Ortaköy Çok Programlı Lise ile Toprak Sanayi İlköğretim Okulu yetkilileri Belediyenin okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu idareci ve okul aile birliği yöneticilerinin ziyaretinde yapacakları bazı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Külcü ayrıca okul idarecilerinin bazı taleplerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ilk olarak Akkent’te düzenledikleri Aile Okulu projesinin Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nda da uygulanabileceğini söyledi.

Merkezde uygulanan projenin Akkent’teki kadar ilgi görmediğini belirten Külcü, büyük kentlerde yapılan bütün hizmetleri imkanlar dahilinde Çorum’da da yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’daki okulların tamamına belediye olarak akıllı tahta dağıtmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaştıklarını, aynı süreçte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın bütün okulların akıllı tahtalarla donatılacağını açıkladığını söyledi.

Külcü, Çorum’da caddelerden öte sokakların elinde süpürgesi olan görevliler tarafından temizlendiğini belirterek “bütün sokaklarımız ayda 3 kez temizlenmiş oluyor. Bu proje üzerinde bir yıl kadar çalıştık. Benim bildiğim bu şekilde Türkiye’de başka il yok” dedi.

Külcü, bu çalışmanın son bir ay içerisinde fark edilememiş olabileceğini, sokak temizliğinde görevli personelin kar temizliğinde kullanılmakta olduğunu söyledi.