21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

‘’EĞİTİME DESTEK MERKEZİ’’ HİZMETE GİRİYOR

2 Ocak 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Manşet Gazetesi 2.Küçükler Yıldırım Satranç Turnuvası ödül töreninde yaptığı konuşmada “Eğitime Destek Merkezi”; Projesi çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Eğitim çağındaki çocuk ve gençlere hizmet edecek merkezin Şubat ayından itibaren hizmete gireceğini müjdeleyen Başkan Külcü,”;Projenin detaylarını ilerleyen günlerde kamuoyuna duyuracağız”; dedi.

Başkan Külcü, 120 kişilik tiyatro ve konferans salonu, oyun odaları, laboratuar, kitaplık, bilgisayar odası gibi bölümlerin yer alacağı Eğitime Destek Merkezi`nin Çorum`da önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini vurguladı.

Başkan Külcü Manşet Gazetesi 2.Küçükler Yıldırım Satranç Turnuvası ödül töreninde yaptığı konuşmada çocuklarımızı bu tür organizasyonlarda bir araya getirmenin manevi bir sorumluluk olduğunu belirterek Manşet Gazetesi yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyonda bu minik çocuklarımızı bir araya getirmek önemli bir görevimiz olduğu kadar manevi açıdan da sorumluluğumuzdur. Mehmet Akif Ersoy`un tarif ettiği bir nesil böylesine akıl oyunları ile geleceğe daha iyi hazırlanmalıdır”; dedi. Başkan Külcü turnuvaya katılan tüm katılımcılara İstiklal Şairi M.Akif Ersoy`un “Safahat”; adlı eserinin belediyemiz tarafından hediye olarak verileceğini de sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü konuşmasının sonunda Manşet Gazetesi 3.Küçükler Yıldırım Satranç Turnuvası`nın 2012 yılında Eğitime Destek Merkezi`nde düzenlenmesi teklifinde bulundu.

2011 Mehmet Akif Yılı etkinlikleri ve Belediyemizin düzenlediği diğer sosyal faaliyetlerden de bahseden Külcü, 2012 yılının mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi.