54 kulübe 209 bin liralık destek geliyor

19 Eylül 2018 Çarşamba

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Mahallelerarası Futbol Turnuvası ödül töreninde yaptığı açıklama ile 54 spor kulübüne müjdeli haberi verdi.

Karakeçili Mahallesi’nin şampiyonluğu ile sonuçlanan kupa töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, şampiyon takımın yanı sıra turnuvada mücadele eden tüm sporcuları tebrik etti. 15 takımdan 300 sporcunun katılımı yaklaşık 15 gün süren turnuvada mücadele eden tüm takımların gönlünde şampiyon olduğunu belirten Başkan Gül, “ Dereceye giren takımların sporcularını ve antrenörlerini kutluyorum dedi.Gül, centilmence mücadele ettiler. Az önce oynanan final maçında Karakeçili Mahallesi şampiyonluk ipini göğüsledi. Bütün takımlar sporcular benim gönlümün şampiyonu ama ve lakin Karakeçili Mahallesi biraz daha fazla tebriği hak ediyor” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda spor kulüplerine müjdeli bir haber veren Başkan Gül, Ekim ayında yapılacak olan organizasyon ile 54 spor kulübüne 209 Bin TL değerinde malzeme desteğinde bulunacaklarının müjdesini verdi.

Foto Galeri