23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

500 çocuk sünnet oldu

7 Ağustos 2015 Cuma

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni`nde bu yıl da 500 çocuk sünnet olacak.

Sünnet Şöleni öncesi Saat Kulesi`nden başlayarak konvoy halinde şehir turu atan çocuklar daha sonra Hürriyet Parkı`nda Belediye tarafından kendileri için hazırlanan stantta gönüllerince eğlendi.

Mehter gösterisinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çocukların her bir ailenin geleceği olmasının yanı sıra Türkiye`nin de geleceği olduğunu söyledi. Geleceğin teminatı olan gençleri en iyi şartlarda yetiştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Külcü, “Gençliğimiz ne kadar iyi yetişirse, geleceğimiz de o kadar güçlü olur. Gençlerimize, engelli kardeşlerimize, kadınlarımıza yönelik çok güzel çalışmalarımız var. Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz var. Çorum`un her neresine bakılırsa orada Belediyemizin bir eseri var.”; dedi.

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan ile çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleni için düzenlenen program sünnet olacak çocuklarla birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.