26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

500 çocuğun sünnet kıyafeti sevinci

4 Ağustos 2015 Salı

Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet olacak 500 çocuğu sevindirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende sünnet olacak çocuklara sünnet kıyafetleri ve hediyeler dağıtıldı.

Belediyenin düzenlemiş olduğu toplu sünnet şöleninin her yıl yapıldığını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ” Bize ne kadar talep gelirse biz o kadar çocuğumuzu sünnet ettiririz. Bu sene şu ana kadar 500 çocuğumuzun sünnet kaydını aldık.” dedi.

Sünnet için kaydı alınan çocukların, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hekimler tarafından gözetim altında sünnet edileceğini belirten Candan, ” Aileler gönül rahatlığı ile gelip çocuklarını sünnet için kayıt ettirebilirler. Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli.” şeklinde konuştu. Candan, bir çocuğun sünnet kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi ve ailelere çocuklarının sünnetlerin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Çocuklara sünnet kıyafetlerinin yanı sıra kol saati ve futbol topu gibi hediyeler de dağıtıldı.