32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

5. Kitap ve Kültür Günleri bugün açılıyor

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Belediyemiz, Kitap ve Kültür Günleri`nin 5.sini düzenliyor. 5. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri`nin açılışı 4 Mayıs Pazartesi (bugün) günü saat 13.30`da Saat Kulesi yanında gerçekleştirilecek.

Belediyemiz, İl Müftülüğü, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi, Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık işbirliği düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kitap ve Kültür Günleri`nde bu yıl 35 stantta toplam 95 yayınevi stant açacak. Fuarda 30.000 ayrı başlıkta kitabın satışı gerçekleştirilecek.

03-20 Mayıs tarihlerinde Çorum halkının hizmetinde olacak Kitap ve Kültür Günleri`nde çok sayıda ünlü yazar ve şair de okurlarıyla buluşup, imza günü düzenleyecek.

Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum`a gelecek olan yazar ve şairler TDED Konferans Salonu`nda yapacağı söyleşinin ardından Saat Kulesi yanında kurulan fuar standında kitaplarını imzalayacak. Bu yıl Sinan Akyüz, Alişan Kapaklıkaya, Ayhan Bozkurt, İsmail Kılıçarslan, Bülent Akyürek ve Tarık Tufan gibi ünlü isimler Çorumlularla buluşacak.

İlk konuk Sinan Akyüz

Şahika Feraye, İncir Kuşları, İki Kişilik Yalnızlık gibi kitaplarıyla çok sayıda hayran kitlesi oluşturan ünlü yazar Sinan Akyüz, 3 Mayıs Pazar günü Çorumlu hayranlarıyla buluşacak.

5. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında ilk olarak saat 14.00`da TDED Konferans Salonu`nda kitapseverlerle buluşacak olan Sinan Akyüz, saat 15.00`da da Saat Kulesi yanında kurulan fuar alanında kitaplarını imzalayacak.

TDED Çorum Şube Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, tüm kitapseverleri Sinan Akyüz`ün söyleşisine ve imza gününe davet etti.