4. RESSAMLAR BULUŞMASI SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

6 Temmuz 2012 Cuma

4. Uluslararası Ressamlar Buluşması`na katılan ressamlar Çorum resimlerinden oluşan sergi açtılar.

Çorum’a ait figürlerin yer aldığı resimler, Belediye Hizmet Binası’nın zemin katında sergilendi.

Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen sergide konuşan Başkan Külcü, bu zamana kadar 125 adet resmin Kent Müzesi`ne kazandırıldığını vurguladı.

Çorum`a güzel bir müze kazandıracaklarının müjdesini veren Başkan Külcü, Belediye olarak kültürel ve sanatsal çalışmalara önem verdiklerinin altını çizdi.

Açılış töreninde, ressamların ortaklaşa yaptıkları bir tablo Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye hediye edildi.