21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

4 bin 300 kişi Çanakkale’yi gezdi

6 Ekim 2015 Salı

Belediyemiz, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında düzenlediği turlarla hemşehrilerimizi Çanakkale`ye götürüyor. Turlar, 22 Ekim 2015 Perşembe gününe kadar devam edecek.

2015 yılı içerisinde 4 bin 300 Çorumluyu Çanakkale’ye götüreceklerini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı münasebetiyle 1600 kişiyi Çanakkale’ye götürme kararı aldık. Baktık ki bu sayı talebi karşılamakta yetersiz kalıyor, yeni bir ihale açarak 2250 vatandaşımızı daha Çanakkale’ye gönderdik dedi.

Çanakkale gezilerine yoğun başvuru olduğunu belirten Başkan Külcü, talebin çok olması üzerine 2250 kişiye ilave olarak 450 kişilik daha iş artırımı yapacağız. Şu anda başvurular sona erdi. Yeteri kadar yedek başvuruda aldık. Son kafile ise 22 Ekim 2015 Perşembe günü Çanakkale`ye hareket edecek. Turların tamamlanmasıyla 4 bin 300 vatandaşımızın Çanakkale ruhunu yaşamasına vesile olacağız.” dedi.

Çorumlu gazeteciler de Çanakkale’de

Çorum’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları da Çorum Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale gezisine katıldı. Gazeteciler, Çanakkale’yi gezme imkanı buldu.

Basın mensupları,Çorum Belediyesi’nin kendilerine sunduğu bu imkandan bir hayli memnun olduklarını ifade ederek “Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”; dedi.