33 Parkta yenileme çalışması

19 Eylül 2024 Perşembe

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler parklarda eskiyen kauçuk zemin ve oyun gruplarında yenileme çalışması başlattı.

Şehir genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli mahallelerinde yer alan parklarda hummalı bir çalışma başlattı. Çocukların ve vatandaşların keyifli vakit geçirebilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler 33 parkta hem kauçuk zeminlerde hem de kullanım ömrünü tamamlayan oyun gruplarını yeniliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter “Şehrimizin farklı mahallelerinde yer alan 33 parkımızda çalışmalar başlattık. Parklarımızda eskiyen güvenlik problemi oluşturan oyun gruplarımızın tamamını değiştiriyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızın oyun oynarken rahat edebilmeleri adına oyun grupları çevresinde yer alan kauçuk zeminleri de yeniliyoruz. Çocuklarımız daha sağlıklı ve güzel ortamlarda oynayabilecek, aileleriyle ve arkadaşlarıyla eğlenebilecek” ifadelerine yer verdi.

Foto Galeri

33 Parkta yenileme çalışması 33 Parkta yenileme çalışması 33 Parkta yenileme çalışması 33 Parkta yenileme çalışması