3 YILDA 338 BİN TON ASFALT

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi olarak her yıl 100 bin ton asfalt dökme hedeflerinin olduğunu hatırlatarak, 3 yıl içinde 338 bin ton asfalt yaptıklarını söyledi.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Alper Zahir,Belediye Meclis Üyeleri ve Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ile birlikte asfalt çalışmalarını yakından inceleyen Külcü, belediyenin imkanları ölçüsünde çalışmaların hızlandığını söyledi. Asfalt çalışmalarında belediye olarak büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Külcü, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ile belediyemizi karşılaştırdığımızda kişi başına düşen asfalt miktarında büyük bir başarı elde ettik”; dedi.

Belediye olarak her yıl 100 bin ton asfalt serme çalışmalarının olduğunu kaydeden Külcü, Fen İşleri Müdürlüğü`nün asfalt çalışmalarına bir ay önce başladığını ve 25 bin ton asfalt döktüklerini ifade ederek, geriye kalan 4 aylık bir çalışmayla da hedeflerinin üzerine çıkacaklarını söyledi. İncelemelerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile de yakından ilgilenen Külcü, çalışmalarından dolayı ekibe teşekkür ederek, “Yeniyol mahallesinin ismine yakışır bir çalışma oldu”; dedi.

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ise 25 yıldır mahallerinin asfaltının yenilenmediğini ifade ederek, Başkan Külcü`ye teşekkür etti.