3 YILDA 10 YILLIK ALTYAPI YAPTIK

2 Ağustos 2012 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına yönelik verdiği iftar yemeğinde belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Göreve geldikleri günden itibaren üç yıllık süre içerisinde 10 yıllık hizmeti Çorumluların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Külcü, 54 kilometresi yağmursuyu olmak üzere 190 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini vurguladı.

5 yıllık görev süresi içerisinde 15 yıllık yatırımı bitirmeyi hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çalışmalarımız planlanan seyrinde devam etmektedir. Kentin tümünü ilgilendiren, mahallelerin önceliği olan ne talep varsa yerine getiriyoruz.”; dedi.