3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi

3. Yaz spor okullarına renkli açılış

Mimar Sinan’da bulunan cuma pazarı içinde düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ile birlikte çok sayıda branşın il temsilcisi mahalle muhtarı sporcu velileri ve sporcular katıldılar.
Törende ilk olarak konuşan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, eğitimin her alanda önemli olduğunu yıl boyu eğitimin yaz tatilinde spor eğitimi ile tamamlandığını söyledi. Çocukların ve gençlerin yaz tatillerinde spor alanlarında geçirmesinin önemine dikkat çeken Büyük, Çorum Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek İl Spor Merkezlerinin tüm çocuklara hayırlı olmasını diledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de yaptığı konuşmada Genel Müdürlük tarafından açılan İl Spor Merkezlerine Çorum Belediyesi’nin katkı verdiğini belirterek spora her zaman büyük katkı veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.
Geçtiğimiz yıllarda organize aldıklarında yapacakları salon sıkıntısı yaşarken bugün ilimizdeki spor tesislerinin her türlü ihtiyaca cevap verecek konuma geldiğini belirten Eğer, bunda Belediye’nin yaptığı tesislerin büyük katkısı olduğunu söyledi.
BESYO Müdürü Prof Dr. Faruk Yamaner ise konuşmasında Çorum’un son 15 yılda spor tesisleri alanında büyük bir aşama kaydettiğini belirterek bunda Genel Müdürlük ve Belediye’nin katkılarına Üniversite olarakta katkı vermeye çalıştıklarını söyledi. Çorum’da özellikle sağlık amaçlı spor yapma adına yapılan parkların ve tesislerin gelecek adına son derece mutluluk verici olduğunu belirten Yamaner Yaz Spor Okullarının hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün konuşmasının ardından ise faaliyet gösterecek branşlardan Judo, Tekvando, Karate, Wushu ve Kick Boks branşlarındaki öğrencilerin gösterileri ile program sona erdi.

Foto Galeri

3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı. 3. Yaz Spor Okulları dün düzenlenen törenle açıldı.