3 Mahalle mescidi ihale edildi

27 Aralık 2016 Salı

Belediyemizin, şehrin 7 ayrı noktasında yapacağı mahalle mescitlerinin ihalesi başladı.

Dün Çorum Belediyesi ihale salonunda Bişkek Caddesi Silmkent ve Dr. İlhan Gürel Caddelerine yapılacak olan 3 adet mahalle mescidinin ihalesi yapıldı.

İhale komisyonu tarafından yapılan ihaleye üç firma katıldı. İhale de ilk olarak teklif veren firmanın dosyası incelenerek eksik evrak olup olmadığına bakıldı. Yaklaşık 4 milyon 588 bin maliyetle yapılan ihalede Dörtçelik Pvc 3 milyon 980 bin TL, Asım Tuna ile Şahiner İnşaat iş ortaklığı 4 milyon 197 bin TL, Yeşilyurt İnşaat ise 4 milyon 227 bin TL teklif verdi.

İhalenin sonucu yapılacak olan değerlendirmenin ardından açıklanacak.