3. Kitap ve Kültür Günleri başlıyor

14 Mayıs 2013 Salı

Belediyemiz, Kitap ve Kültür Günleri`nin 3.sünü düzenliyor.

3. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 15-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında Saat Kulesi yanında gerçekleştirilecek. Kitap ve Kültür Günlerinin açılışı 15 Mayıs Çarşamba günü Saat Kulesi yanında saat 13.15`te gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri`ne vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum halkının fuara beklenen ilgiyi göstermesi ve daha rahat ulaşımını sağlamak amacıyla Saat Kulesi meydanında bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. Çorum Belediyesi olarak amaçlarının Çorum halkını kitapla buluşturmak olduğunun altını çizen Zeki Gül, tüm Çorum halkını Kitap Kültür Günleri`ne beklediklerini ifade etti.