3. Hitit Koşusu'na kayıtlar devam ediyor

22 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediyemiz tarafından bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Hitit Koşusu için kayıtlar devam ediyor. Vatandaşlar, koşuya katılmak için yoğun ilgi gösteriyor.

Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen koşuya her yıl binlerce sporsever katılıyor. 12 yaş ve üzeri tüm Çorum halkının yarışabileceği Hitit Koşusu 14 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Belediye önünden başlayacak. Belediye yanında bulanan havuzlu park önünde oluşturulan başvuru standında 850 kişi kaydını yaptırdı.

Geleneksel Hitit Koşusunun 14 Mayıs 2017 Pazar günü koşulacağını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yarışların 10 km genel klasman, 10 km Türk sporcu, veteranlar ve 3 km halk koşusu olmak üzere 4 klasmanda yapılacağını belirtti. Geleneksel Hitit Koşusu’na başvuracak atletlerin ve Çorum halkının 13 Mayıs 2017 Cumartesi gününe kadar www.hititkosulari.org internet adresi üzerinden de kayıt yaptırabileceklerini ifade eden Başkan Külcü, tüm Çorum halkını ¬Hitit Koşusuna davet etti.