3.Cami Çocukları Spor Oyunları 16 Temmuz’da başlıyor

21 Haziran 2018 Perşembe

Çorum Belediyesi ile Çorum İl Müftülüğü iş birliğince düzenlenen ve 16 Temmuz’da başlayacak olan “3.Cami Çocukları Spor Oyunları” protokolü imzalandı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Toplantı Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleşen imza törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Müftüsü Dr.Ahmet Akın, Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu katıldı.

Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan “Cami Çocukları Spor Oyunları” etkinliğinde erkeklerde futbol, satranç, masa tenisi, dart, kızlarda ise satranç, dart ve masa tenisi branşlarında müsabakalar yapılacak. 10 Temmuz’da yapılacak kura çekimi sonrası müsabakalar 16 Temmuz’da başlayacak. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara toplam maliyeti 105 Bin Lira olan 440 adet forma, adet ve şort, 480 adet halı saha ayakkabısı, 40 adet kaleci kazağı ve şortu, 40 adet kaleci eldiveni, 80 adet eşofman takımı, 500 adet tişört ve 96 adet bisiklet hediye edilecek.

Foto Galeri

3.Cami Çocukları Spor Oyunları 16 Temmuz’da başlıyor 3.Cami Çocukları Spor Oyunları 16 Temmuz’da başlıyor 3.Cami Çocukları Spor Oyunları 16 Temmuz’da başlıyor