31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

3,5 AYDA 60 BİN TON ASFALT

21 Eylül 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2012 yılı asfalt programı kapsamında 60 bin ton sıcak asfalt serimi yaptıklarını belirterek, sezon sonuna kadar 100 bin tonluk asfalt hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Başkan Külcü, Ulukavak Mahallesi Sakarya 2. Caddede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı incelemede yapılan asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Külcü, Haziran ayı başında start verdikleri yeni asfalt sezonu kapsamında asfalt serme çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini dile getirdi.

2009 yılında göreve gelirken, her yıl 100 bin ton olmak üzere 5 yıllık görev süreleri sonunda toplamda 500 bin tonluk bir asfalt hedefi belirlediklerini vurgulayan Başkan Külcü, geçtiğimiz 3 yıl içerisinde 100 bin tonluk asfalt serme hedefine ulaştıklarını kaydetti.

2012 yılı içerisinde son 3,5 aylık süre içerisinde toplam 60 bin ton asfalt serdiklerini özellikle anlatan Külcü, Ekim ve Kasım aylarında yapacakları çalışmalarla 2012 yılı içinde 100 bin tonluk asfalt serme hedefine ulaşmayı planladıklarını bildirdi. Bu yılki asfalt programlarının geçen yıllardan biraz farklı olduğunu da anlatan Başkan Külcü, geçtiğimiz yıllarda kentin ana arterleri sayılabilecek yollarda asfalt çalışması yapmalarına karşın bu yıl ki çalışmaların daha çok ara cadde ve sokaklarda yoğunlaştığını dile getirdi.