2571 çocuğa bayram hediyesi

24 Haziran 2016 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çocukları yine sevindirdi.

2.571 çocuğa bayramlık hediyelerinin dağıtımı için düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sosyal belediyecilik çalışmalarımı ile çok şükür artık bir marka haline geldik. Yaptığımız tüm bu çalışmalar ile dua da alıyoruz, ödüller de alıyoruz. Halkımızın huzuruna yüz akıyla çıkabilmek her şeye bedel” dedi.

Velipaşa Konağı’nda gerçekleştirilen dağıtım törenine katılan Başkan Muzaffer Külcü, bazı çocukların hediyelerini kendisi bizzat giydirerek, çocukların sevincini paylaştı.“Yavrularımızın huzurlu ve mutlu olması, ülkemizin ve milletimizin mutlu ve huzurlu yarınlara yürüyüşünün işaretidir.” diyen Başkan Külcü, Peygamber Efendimiz’in doğum yılı olan 571’le başlayan sayının 1571’e, daha sonra da 2571’e çıktığını belirterek, Eylül ayında da 1000 çocuğun kaban ve kışlık ayakkabı hediyesinin hazırlandığını ve sayının bu yıl 3571 olacağını müjdeledi.Ramazan ayının paylaşma özelliğinden bahseden Başkan Külcü, belediye olarak da paylaşma duygusuna önem verip, yaptıkları tüm yardım çalışmalarının sayısını Ramazan’la birlikte artırdıklarını belirtti.

Başkan Külcü, “Biz işimizin bereketinin sosyal belediyecilikte olduğunu çok iyi biliyor ve milletimizin duasına talip olmaya giden yollarda adımlarımızı atıyoruz. Önemli olan milletimizin gönlünü hoş tutmak ve onların gönlünde yer edinmektir. Çok şükür bu hizmetlerimizden dua da alıyoruz, ödülleri de alıyoruz. İddia ile söyleyebileceğimiz şey, Çorum Belediyesi’nin diğer alanlarda olduğu gibi, sosyal belediyecilik alanında da Türkiye’nin marka belediyeleri içerisindedir.” dedi.