23 NİSAN BAŞKANI, HİZMETLERDEN MEMNUN

24 Nisan 2012 Salı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Enes Ünsal, Çorum Belediyesi’nin Toprak Sanayi İlköğretim Okulu’na çok büyük katkıları olduğunu belirterek Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Çorum Belediyesi’nin Toprak Sanayi İlköğretim Okulu bahçesini asfaltladığını, yine okul bahçesine oyun alanları yaptığını ve ağaçlandırdığını ifade eden Enes Ünsal, “Bizler biliyoruz ki Çorum Belediyesi sadece bizim okulumuza değil tüm okullarda aynı çalışmaları yapıyor. Tüm öğrenci arkadaşlarım adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.