2. Uluslararası Satranç Turnuvası bugün başlıyor

17 Mayıs 2017 Çarşamba

Belediyemiz ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından birlikte düzenlediği Uluslararası Satranç Turnuvası’nın 2.’si bugün yapılacak olan açılış töreniyle başlayacak.

Düzenledikleri spor organizasyonları ile Çorum’u sporun merkezi haline getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Birçok büyük çaplı spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyoruz. Uluslararası düzeyde yaptığımız Satranç Turnuvası da bunlardan biri. Geçen yıl 5 ülkeden 143 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvada bu yıl da 5 ülkeden 347 sporcu yer alıyor. Bu tür organizasyonlar Çorum’un uluslararası camiada da spor merkezi olarak bilinmesine katkı sağlıyor” dedi ve turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

İkincisi düzenlenecek olan Uluslararası Satranç Turnuvası bugün (2 Mayıs) saat 16.30’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak.