2. Etap dükkanların temeli yakında atılacak

16 Ağustos 2013 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Küçük Sanayi Sitesi`nde yapımı tamamlanan 162 dükkanın sahiplerine devredildiğini ifade ederek, 2. Etap çalışmaların ise devam ettiğini söyledi.

Sanayi Çarşısındaki esnafın daha iyi bir yere taşınması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 400 dükkan mülkiyetini Kooperatife devrettiklerini söyleyen Başkan Külcü, dükkanların yapılacağı arsanın bir kısmının arsasının hazineye ait olduğunu, imzaların tamamlandığını ve KSS kooperatifine dükkan yapılması şartı ile kooperatife satma izni verildiğini belirtti.

İşyeri yapılacak 99 adanın 4 adasının mimari projesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Külcü, bir sonraki aşamada ihaleye çıkacak dükkanların temel atmasına ise yakında başlanacağını ifade eden Başkan Külcü, esnaf sanayinin Ankara-Samsun yolu bağlantısı yok diyordu yapılacak çalışma ile bağlantı da yapılacak 2 ay içinde temel atma çalışmasına başlayacağız”; dedi.