2. Birimlerarası Voleybol Turnuvası sona erdi

28 Aralık 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen BirimlerarasıVoleybol Turnuvası 26 Aralık Pazartesi günü oynanan final müsabakası ile sona erdi. Turnuva’da şampiyonluğu Özel Kalem – Kültür Müdürlüğü takımını 3-0 yenen İtfaiye Müdürlüğü elde etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir, birim müdürleri ve çok sayıda belediye personelinin izlediği final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa, sporcular için de madalya töreni düzenlendi.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya 12 takım ve 144 belediye personelinin katıldığını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu etkinliklerle personelin kaynaştığını ve birbirini daha iyi tanıma imkanı bulduğunu söyledi. Turnuva’da Park Bahçeler Müdürlüğü üçüncü olurken, Tesisler Müdürlüğü de dördüncü oldu.

Sporu yaşam biçimi haline getireceğiz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ödül töreninde yaptığı konuşmada sporu Çorum’da bir yaşam biçimi haline getirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Spor İşleri Müdürlüğü’nü kurdukları günden beri sporu Çorum’da sevdirmek ve yaşam biçimi haline getirmek için önemli çalışmalar yaptıkları, çeşitli aktiviteler ve turnuvalar düzenlediklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Bu turnuvalardan bir tanesi de şuan izlediğimiz belediye birimlerarasıvoleybol turnuvasıdır. Yine Çorum’da kurumlararası turnuvalar ve gençlik merkezlerimize devam eden öğrencilerimiz arasında yapılan turnuvalar bunlardan bir kaçı. İkinci bir amacımız da sporla uğraşan yavrularımız içerisinden gelecek vadeden elit sporcular çıkartmak. Bunun da sonuçlarını alıyoruz. Gerek Türkiye gerekse uluslararası şampiyonalardan Çorum’a madalyalar getiriyoruz. Bunların sayısını arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasında.Şehrimizin değişik yerlerinde spor tesisleri inşa ediyoruz.” dedi.