1994 yılı gazete manşet sergisi açıldı

12 Ocak 2016 Salı

Çorum Belediyesi, 1994 yılında Çorum’da çıkan gazetelerin manşetlerinden oluşan bir sergi açtı.

10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde gerçekleşen serginin açılışı öncesinde konuşan Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Çorum Belediyesi`nin yerel gazetelere destek olduğunu ifade ederek, “Belediye ve yerel gazeteler bir anlamda birlikte çalışıyorlar. Belediyemize basına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Müftü Yardımcısı Selahattin Bozkurt birlikte kestiler.

Başkan Külcü ve beraberindekiler daha sonra sergide yer alan gazeteleri tek tek incelediler.

Açılışa katılan gazetecilere ajanda ve kalem hediye edilmesinin ardından tören kokteyl ile sona erdi.

Çorum Hakimiyet, Çorum Haber, Yenigün ve Merhaba Gazeteleri’nin birinci sayfalarının yer aldığı sergi 16 Ocak Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.