19 Mayıs Gençlik Koşusu’na yoğun katılım

24 Mayıs 2016 Salı

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Koşusu’na 6 farklı kategoride 579 çocuk katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen koşu Mehmetçik Parkı’nda gerçekleştirildi. İlköğretim ve ortaokul düzeyinde katılım sağlanan koşuda 6 farkı kategoride toplam 579 çocuk birincilik mücadelesi verdi.

Yarışma sonunda dereceye giren ve yarışmaya katılan minik sporculara Çorum Belediyesi tarafından çeşitli ödüller verilerek çeşitli ikramlarda da bulunuldu.