15 Temmuz Sempozyumu için hazırlıklar tamam

11 Mayıs 2017 Perşembe

Belediyemiz, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi ile ilgili bildirilerin yer alacağı sempozyumla ilgili hazırlıklarını tamamladı. FETÖ’nün sosyolojik ve teorik kökenine dair akademik araştırmaların ele alınacağı sempozyum 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Sempozyuma katılacak olan bilim adamlarının çok önemli bildiriler hazırladığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 28 Nisan Cuma günü başlayacak olan sempozyumda çok önemli konuların ele alınacağını söyledi.

15 Temmuz’un tüm yönleriyle alınacağı “Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz” Sempozyumuyla ilgili her türlü hazırlığı tamamladıklarını vurgulayan Zeki Gül, sempozyumun açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay’ın yanı sıra çok sayıda önemli ismin de katılacağını kaydetti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen sempozyumun 28 Nisan Cuma günü başlayıp 30 Nisan Pazar günü sona ereceğini hatırlatan Zeki Gül, tüm Çorum halkını sempozyuma davet etti.