23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

129 ARACI BELEDİYEMİZE KAZANDIRDIK

21 Şubat 2013 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bugün makamında bir basın toplantısı düzenleyerek, Çorum Belediyesi`nin yaptığı çeşitli çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye`ye 4 yıl boyunca 20 milyon liralık araç alımı gerçekleştirdik. Dozerden greydere, kepçeden taşıma aracına kadar 129 araç aldık. Bunlardan 26 tanesi 2009 yılının bayında alınan araçlardı. Yine bununla birlikte önümüzdeki günlerde kayıp kaçak aracı için ihale yapacağız. Bunun toplam bedeli 400 bin lira. Kanal görüntüleme aracının ihalesini ise bugün yarın gerçekleştireceğiz.