11. Akıl Oyunlarına kayıtlar devam ediyor

26 Nisan 2022 Salı

Belediyemiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç Kadeş’in ortaklaşa düzenlediği ilkokul ve ortaokullar arası 11.Akıl Oyunları Yarışmasına kayıtlar devam ediyor.

Öğrencilere sosyal ortamlar sağlamak adına bu tür programları her yıl yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “Öğrencilerimiz neye ihtiyaç duyuyorsa o konuları gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. İhtiyaç duydukları hakkında çalışmalar yaparak öğrencilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Bu yıl akıl oyunlarının 11. sini düzenlediklerini söyleyen Candan, başvuruların Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinden yapıldığını belirterek “9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 11.Akıl Oyunlarına tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Oyunlara son başvuru tarihi 29 Nisan Cuma. Sevgili öğrenciler kaydınızı yaptırmak için geç kalmayın” diye konuştu.

Foto Galeri

11. Akıl Oyunlarına kayıtlar devam ediyor 11. Akıl Oyunlarına kayıtlar devam ediyor