100 TL'NİN ÜZERİNDEKİ BORÇLARA 5 TAKSİT İMKÂNI

25 Haziran 2012 Pazartesi

Belediyemiz, tüm ödemelere taksit kolaylığı getirdi. Çorum Belediyesi ve Garanti Bankası arasında imzalanan sözleşme ile 100 TL’ nin üzerindeki borçlar Garanti Bankası kartları ve Bonus kartlar ile 5 taksit şeklinde ödenebilecek. Banka, vatandaşlardan taksitle alacağı parayı Çorum Belediyesi’ne peşin olarak ödeyecek.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Garanti Bankası Çorum Şube Müdürü Burhan Tekin ve Müdür Yardımcısı Ebru Güçlü`nün katılımıyla gerçekleştirilene imza töreninde konuşan Başkan Külcü, yapılan sözleşmeyle birlikte ödemeler konusunda vatandaşa ciddi kolaylıklar sağlayacağını ifade etti. Anlaşmayla birlikte Belediye`nin tahsilat oranının da artacağını vurgulayan Başkan Külcü, “Son 3 yıl içinde ödemeler konusunda değişik uygulamaları hayata geçirdik. Bunlardan birisi kredi kartı ile tahsilattır. Şu anda veznelerimizde çok sayıda bankanın post cihazı var. PTT üzerinden ve banka şubelerinden de tahsilat yapılabiliyor. Ayrıca internet üzerinden de vatandaşlık numarası veya abone numarası ile ödemeler yapılabilmektedir” dedi.