10 Adet S plaka sahibini buldu

13 Ekim 2014 Pazartesi

Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan 10 Adet servis plakası sahiplerini buldu. S plaka almaya hak kazanan ve işlemlerini tamamlayan hak sahipleri plakalarını araçlarına taktı.

İl Trafik Komisyonu ve Belediye Meclisi kararı doğrultusunda 10 adet S plaka geçtiğimz günlerde ihaleye çıkarılmıştı. Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılan ve 52 gerçek ve tüzel kişinin katıldığı ihalede en yüksek teklifi veren 10 gerçek ve tüzel kişi S plaka sahibi oldu. İhale gereklerini yerine getiren esnaflardan Mustafa Demirci, plakasını Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan’dan teslim aldı.

Plaka teslim töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Turhan Candan “Plaka almaya hak kazanan esnafımıza hayırlı olsun. Biz kendisine hayırlı kazançlar diliyoruz. Kendilerinden

hemşehrilerimize ve öğrencilerimize kaliteli hizmet vermelerine bekliyoruz.” dedi.

Belediyenin şuana kadar 415 plaka verdiğine dikkat çeken Candan,S plaka ihalesinin şehrin ihtiyaçlarına göre belirlendiğini, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce de tescil işlemlerinin yapıldığını sözlerine ekledi.