Vefat Edenler

DURSUN ÖZDEN

Tarih: 4 Haziran 2020

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Alaca’ dan gelme, Tedaş’ tan emekli Şenol ve Ünal ÖZDEN’ in  babası, Şoför Esnafından; Dursun ÖZDEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

CAVİT BULUT

Tarih: 4 Haziran 2020

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Deliler Köyü’ nden, Kadir BULUT’ un kardeşi, Burhan KAYA, Veysel DEMİRAL  ve Hamit AKYOL’ un kayınpederi, Emekli Emlakçı; Cavit BULUT vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ASLAN KÖLEGÖZ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Emekli Polis Memuru Murat ve Uğur KÖLEGÖZ ile Dilek GÜR’ ün babası, Çorum Belediyesi Hal Müdürü Murat GÜR’ ün kayınpederi; Aslan KÖLEGÖZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSMAİL TEKE

Tarih: 3 Haziran 2020

Zaman: 13:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: SEYDİMÇAKALLI KÖYÜ

Çorum Yem Sanayinden emekli Yılmaz ve Ünal TEKE’ nin  babası, Ali TEKE’ nin kardeşi; İsmail TEKE vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AŞIR OLUKÇU

Zaman: 11:00

Konum: ÖMERBEY KÖYÜ

Ömerbey Köyü’ nden, Yaşar ve Yusuf OLUKÇU’ nun  amcası, Ali Rıza OLUKÇU’ nun babası; Aşır OLUKÇU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET ÜNAL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: KÖPRÜBAŞI KÖYÜ

Mecitözü, Köprübaşı ( Horgu )Köyü’ nden, Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Mehmet ÜNAL ve Ömer ÜNAL’ ın babası; Mehmet ÜNAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

CEMAL KAVLAK

Konum: AKYAZI KÖYÜ

Akyazı Köyü’ nden, Cavit, Şeref ve Muzaffer KAVLAK’ ın kardeşi, Çorum Belediyesi’ nden emekli; Cemal KAVLAK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞAZİYE GÜRBÜZ

Tarih: 2 Haziran 2020

Zaman: 15:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: AHMETOĞLAN KÖYÜ

Ahmetoğlan Köyü’ nden, Muhasebeci Hüseyin ÖZDEMİR’ in eşi, Öcal, Özcan ve Mine ÖZDEMİR’ in annesi; Şaziye GÜRBÜZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

RECEP MOLOZOĞLU

Tarih: 2 Haziran 2020

Konum: PINARCIK KÖYÜ

Pınarcık Köyü’ nden, Osman MOLOZOĞLU’ nun babası; Recep MOLOZOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ALİ ÇALIŞKAN

Tarih: 1 Haziran 2020

Zaman: 14:30 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: DUT KÖYÜ

Dut Köyü’ nden, Mustafa ve Mehmet ÇALIŞKAN ile Hatem SÖZÜDOĞRU’ nun babası; Ali ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HALİT EĞRİBAY

Zaman: 11:00

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Ahmet  ve Tekin EĞRİBAY ile Tülay AKSAKAL’ ın babası, Vedat AKSAKAL’ ın kayınpederi,  Emekli Otobüs Şoförü; Halit EĞRİBAY vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SATI ÖZÇİFTÇİ

Konum: DUT KÖYÜ

Dut Köyü’ nden, Ömer ÖZÇİFTÇİ’ nin eşi; Satı ÖZÇİFTÇİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUHSİN BARAN

Zaman: 13:00

Konum: MERKEZ ULUMEZARLIK

İzmir lokantası sahibi  Halil BARAN’ın kardeşi, Murat, Mustafa, Halil ve Engin BARAN’ın babası, Küçük ev işletmecisi, Muhsin BARAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

GÜLAY ERGEN

Tarih: 31 Mayıs 2020

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ŞEKERBEY KÖYÜ

İsmail ve Buket ERGEN’ in annesi, Gazi ERGEN’ in eşi; Gülay ERGEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

REMZİYE AĞIN

Zaman: 10:00

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Sungurlu’ dan gelme, Valilik’ ten emekli  Halil AĞIN’ ın eşi; Remziye AĞIN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HANİFE ÖZTÜRK

Zaman: 13:30

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Pembecik Köyü’ nden, Merhum Murat ÖZTÜRK’ ün eşi, Ziraat Odası’ ndan emekli Ali ÖZTÜRK ve Çorum Belediyesi çalışanı Ahmet ÖZTÜRK’ ün annesi; Hanife ÖZTÜRK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ARAP SAÇAN

Tarih: 30 Mayıs 2020

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Sanayi Esnafından Ercan YAĞAR’ ın dayısı; Arap SAÇAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SULTAN DEMİRAL

Tarih: 28 Mayıs 2020

Zaman: 14:00

Konum: KINIKDELLER KÖYÜ

Hasan DEMİRAL’ ın annesi, Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanı Bekir ŞİMŞEK’ in kayınvalidesi; Sultan DEMİRAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.