Çorum Belediyesi | Herkes İçin Çalışıyoruz

Vefat Edenler

SATI TOPUZ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Şeyhhamza Köyü’ nden, İlyas TOPUZ’ un eşi, Sabri, Hasan, Basri ve Davut TOPUZ’ un annesi; Satı TOPUZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FAZLI KANTAR

Zaman: CUMA NAMAZI

Konum: KILIÇÖREN KÖYÜ

Osman, Mahmut, Hikmet, Yaşa ve Mustafa KANTAR’ ın kardeşi, Merhume Beyhan KANTAR’ ın eşi; Fazlı KANTAR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

BEDRİYE CANCANOĞLU

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Merhum İbrahim CANCANOĞLU’ nun eşi; Bedriye CANCANOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

TAHSİN GEDİK

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Mustafa GEDİK ve Cezaevi Memuru Mehmet GEDİK’ in babası; eski Berber Esnafından; Tahsin GEDİK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞABAN BALTACI

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: ELMAPINAR KÖYÜ

Adem, Kadir ve İsmail BALTACI’ nın babası; Şaban BALTACI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HATİCE AĞBAL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Bayburt’ tan gelme, Hasan AĞBAL’ ın eşi, Cafer, İskender, Dursun Ali, Ayhan, Behlül ve Cengiz AĞBAL’ ın annesi; Hatice AĞBAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEVLÜDE YILMAZ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Kumçelteği Köyü’ nden, Ahmet YILMAZ’ ın eşi, SGK çalışanı Mehmet ve Fevzi YILMAZ’ ın annesi, Çorum Belediyesi çalışanı Elvan YILMAZ ve Sağlık Müdürlüğü çalışanı Hüseyin YILMAZ’ ın babannesi; Mevlüde YILMAZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SEMİHA SOL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Merhum Hacı Ziyettin SOL’ un eşi, İsmail ve Selim TOKATLI’ nın halası; Semiha SOL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ZÜRRİYET DEMİR

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Hamamözü, Göçeri Köyü’ nden, Kurtça DEMİR’ in eşi,  Mali Müşavir Cahit DEMİR, Nadir DEMİR ve Hülya DEMİR’ in annesi; Zürriyet DEMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KEZBAN İPEK

Tarih: 20 Şubat 2019

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: CEMİLBEY KÖYÜ

Cemilbey Köyü’ nden, Ercan, Orhan ve Turhan İPEK’ in annesi; Kezban İPEK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.