Çorum Belediyesi | Herkes İçin Çalışıyoruz

Vefat Edenler

AYŞE ÖZDEMİR

Konum: BERK KÖYÜ

Berk Köyü’ nden Ahmet ÖZDEMİR’  in eşi, Hüseyin, Mahir ve Esat ÖZDEMİR’ in annesi; Ayşe ÖZDEMİR  vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SADIK COŞKUN

Tarih: 22 Mayıs 2018

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: TARHAN KÖYÜ

Tarhan Köyü’ nden gelme, eski Muhtar Selahattin COŞKUN’ un ağabeyi, Kemal ve Muhsin COŞKUN’ un babası, Sanayi Esnafından Tuncay KAÇAR’ ın kayınpederi; Sadık  COŞKUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HACER TECİMER

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Göcenovacığı Köyü’ nden gelme, Mobilyacı Esnafından Aslan ve Mustafa TECİMER’ in annesi, Hayrettin, Hüseyin ve Emre TECİMER’ in babannesi, Engin ERSOY’ un annannesi; Hacer TECİMER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AYŞE KELAM

Tarih: 22 Mayıs 2018

Zaman: 11:30 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: KARAKEÇİLİ KÖYÜ

Karakeçili Köyü’ nden, Ali KELAM’ ın eşi, Ahmet, Hasan ve Süleyman KELAM’ ın annesi; Ayşe KELAM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ALİ BALAK

Konum: KEMER / ANTALYA

Kuaför Memduh BALAK’ ın kardeşi, Valilik çalışanı Önder ve Emin YILDIRIM’ ın eniştesi, Astsubay Utku BALAK’ ın babası; Ali BALAK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KAMİLE DEMİR

Konum: ÇAMLICA KÖYÜ

Çamlıca Köyü’ nden gelme, Mustafa DEMİR’ in eşi,  Abdullah, Semra ve Zeynep DEMİR’ in annesi; Kamile DEMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET RIFAT KÜÇÜKÖZDEMİR

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Orhan ve Fatih KÜÇÜKÖZDEMİR’ in babası, Yılmaz ZÜRRİYET, Erol YORULMAZ ve Recep DAMAR’ ın kayınpederi, DSİ’ den emekli; Mehmet Rıfat KÜÇÜKÖZDEMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NADİRE YILMAZ

Tarih: 21 Mayıs 2018

Zaman: 14:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Çukurören Köyü’ nden gelme, Satılmış ESEN’ in kızı, Servet YILMAZ’ ın eşi, Gülcihan KALENDER, Yurdagül SEYİS, Müzeyyen ÇETİN, Sıdıka YILMAZ, Sadık YILMAZ, Musa YILMAZ ve Muhammed YILMAZ’ ın annesi; Nadire YILMAZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AYŞENUR BÖLÜKBAŞ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

İnalözü Köyü’ nden, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Habib BÖLÜKBAŞ’ ın torunu, Çorum Belediyesi çalılanı İsmail BÖLÜKBAŞ’ ın kızı; Ayşenur BÖLÜKBAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HAŞİM KILIÇ

Tarih: 20 Mayıs 2018

Konum: ALÖREN KÖYÜ

Alören Köyü’ nden gelme, Emine, Hayriye, Zeynep, Sünsüz, Gülsüm ve Rahime ile Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Müslüm KILIÇ’ ın babası, Veysel ve Abdurrahman KILIÇ’ ın amcası; Haşim KILIÇ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.