Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

Vefat Edenler

İSMAİL KESTEK

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Hacılarhanı Köyü’ nden gelme, İbrahim, Mustafa ve Nuri KESTEK’ in kardeşi, Salim ve Dursun KESTEK’ in babası; İsmail KESTEK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUSTAFA KEŞ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Ahmet, Nazım ve Ayhan KEŞ’ in kardeşi, Fırıncı Esnafından; Mustafa KEŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AZİME ÇAM

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: TÜRKAYŞE KÖYÜ

Türkayşe Köyü’ nden, Rahmi ve Fikret ÇAM ile Yüksel ÖZTÜRK’ ün annesi, Çorum Türk Bürosem Başkanı Sami ÇAM’ ın babannesi; Azime ÇAM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KAZIM KARAMAN

Tarih: 16 Ocak 2018

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ÖKSÜZLER KÖYÜ

Öksüzler Köyü’ nden, Nurgül YILDIRIM, Hatice KARAMAN, Mustafa KARAMAN ve Keziban TAŞ’ ın babası, Pazarcı Esnafından Cuma YILDIRIM ve Rıfat KARAMAN’ ın kayınpederi; Kazım KARAMAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET DEMİRAY

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Göcenovacığı Köyü’ nden gelme, İnşaat Ustası Hüseyin, Duran ve Sinan DEMİRAY’ ın babası; Mehmet DEMİRAY vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ADİL EKSEN

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: TAHRAN KÖYÜ

Tahran Köyü’ nden, Sanayi Esnafından Arif ÇETİNKAYA ve Bektaş ÇETİNKAYA’ nın eniştesi; Adil EKSEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HACI ÇİÇEK

Tarih: 16 Ocak 2018

Zaman: 14:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: GÖKÇEPINAR KÖYÜ

Gökçepınar Köyü’ nden gelme, Fadime ÇİÇEK’ in eşi,  Selda, Fatma, Muharrem, Erol ve Haydar ÇİÇEK’ in babası; Hacı ÇİÇEK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HALİL PİŞKİN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ABDİBEY CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Adliye’ den emekli Merhum Halil PİŞKİN’ in oğlu, Çorum Belediyesi’ nden emekli Niyazi AVCI ile Metin, Ali Osman ve Cevdet AVCI’ nın yeğeni; Halil PİŞKİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

DİLAVER CEYLAN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: KARABURUN KÖYÜ

İskilip, Karaburun Köyü’ nden, Halit ve Doğan CEYLAN’ ın babası; Dilaver CEYLAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUSTAFA ŞAHİN

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Mescitli Köyü’ nden gelme, Hıdırlık Talebe Yurdu Müdürü Ahmet ŞAHİN ve Şahinler İnşaat Sahibi Faruk ŞAHİN’ in babası, Osman ŞAHİN’ in ağabeyi; Mustafa ŞAHİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.