Vefat Edenler

HAYRİYE ŞEKER

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Çakır köyünden gelme, Tüpçü Metin ŞEKER’in eşi, Mehmet Ali  ve Mimar Sinan mahallesi muhtarı Fevzi ŞEKER’in annesi, Hayriye ŞEKER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

BEKTAŞ ÇAM

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V

Konum: KADIDERESİ KÖYÜ

Halil ÇAM’ın kardeşi, Kemal ve Kazım ÇAM’ın babası Bektaş ÇAM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ARSLAN BAŞARAN

Tarih: 21 Ağustos 2019

Zaman: 12:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V.

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Belediyeden emekli,  Erdal, Erol, Kenan, Cengiz ve Bülent BAŞARAN’ın kardeşi, Arslan BAŞARAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HANIM ER

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: SAZDEĞİRMENİ KÖYÜ

Sazdeğirmeni köyünden gelme, Hüseyin ER’in eşi, Miyase YILDIRIM, Münevver ALTEMİR, Gülsüm KAYAOĞLU, Ayhan  ve İrfan ER’in annesi Hanım ER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İLKER HAŞİM YASİN

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V

Konum: SARİMBEY KÖYÜ

Sarimbey köyü muhtarı, İlker Haşim YASİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

VEYSEL KARA

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: MECİTÖZÜ/ GÖKÇEBEL KÖYÜ

Mecitözü Gökçebel köyünden gelme, Veysel KARA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AYŞE İRTÜRK

Zaman: İKİNDİ NAMAZI/ULUCAMİ

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Çorum belediyesinden emekli, Metin İRTÜRK’ün eşi, Polis memuru Çetin İRTÜRK’ün annesi, Bayındırlıktan emekli Ali SEFAOĞLU, sanayi esnafından Meftun ve Ali SEVİNÇ’in kayınvalidesi, Mustafa CAYDI’nın kardeşi, Ayşe İRTÜRK  vefat etmiştir.Allah Rahmet eylesin.

SATI ÇAĞLAR

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Sarta köyünden gelme, Rüştü ÇAĞLAR’ın eşi, İnkilap ilkokulu görevlisi  Hüseyin, sanayi esnafından tornacı Hasan ve Kasacı Elvan ÇAĞLAR’ın annesi, Satı ÇAĞLAR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

YİĞİT EMİR BERKSUN

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Çalıca köyünden gelme, Baki BERKSUN ve Devlet hastanesinden emekli Murat ÖZDEN’in torunu,  OMLUKSAN  çalışanı Fatih BERKSU’nun oğlu, Hatice BERKSUN’un yeğeni, Yiğit Emir BERKSUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SELMA ÜNAL

Zaman: İKİNDİ NAMAZI/ULUCAMİ

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Mecitözünden gelme, elektrikçi Mehmet’in oğlu  Milli eğitim müdürlüğünden emekli Dursun ÜNAL’ın eşi,  Samet, Serkan ve Semanur’un annesi  Selma ÜNAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.