Vefat Edenler

BATTAL LAL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: İNALÖZÜ KÖYÜ

İnalözü Köyü’ nden, Ahmet LAL’ ın oğlu, Yaşar LAL’ ın kardeşi; Battal LAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.          ( Cenazeye katılacaklar için saat 11:00′ de Meydan Cami önünden araç kalkacaktır.)

ELMAS BORUÇ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Saraylı Köyü’ nden, Ömer, Ahmet ve Osman BORUÇ’ un  kardeşi, İsmail, İlhan, Nazmiye ve Halit ÖLMEZ’ in annesi; Elmas BORUÇ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SADIK YALÇIN

Konum: DÜVENCİ BELDESİ

Düvenci Beldesi’ nden, Abdullah, İlhan ve Aytekin YALÇIN’ ın babası, Düvenci Beldesi Belediye Başkanı Necmettin YALÇIN’ ın amcası, Çorum Belediyesi çalışanı Kadriye YALÇIN ve Diş Hastanesi çalışanı Fatma YALÇIN’ ın kayınpederi, Düvenci Beldesi eski Belediye Başkanı; Sadık YALÇIN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERYEM KILIÇARSLAN

Konum: MERKEZ HIDIRLIK MEZARLIĞI

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ nden emekli Fevzi KILIÇARSLAN’ ın eşi, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Ömer KILIÇARSLAN’ ın annesi; Meryem KILIÇARSLAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İHSANİYE YILDIRIM

Konum: KURUÇAY KÖYÜ

Kuruçay Köyü’ nden, Merhum Eşref YILDIRIM’ ın eşi, Çorum Valiliği çalışanı Önder YILDIRIM ve Hatap Un çalışanı Emin YILDIRIM’ ın annesi; İhsaniye YILDIRIM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MENŞURE KIRIŞ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Terzi Esnafından Merhum Hasan KIRIŞ’ ın eşi, Manifaturacı Esnafından Hacı KIRIŞ ile Melehat, Nebahat ve Aynur KIRIŞ’ ın annesi; Menşure KIRIŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞENEL EMİR

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Ovasaray Köyü’ nden, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Elektik Mühendisi Coşkun EMİR ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü çalışanı Mustafa EMİR’ in babası, Hüseyin VELDET ve Cengiz ÖZCAN’ ın kayınpederi, Adliye’ den emekli; Şenel EMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İBRAHİM KURTARAN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Öğretmen Selim KURTARAN’ ın babası, Köy Hizmetleri’ nden emekli; İbrahim KURTARAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HALİT IŞITAN

Konum: ANKARA KARŞIYAKA MEZARLIĞI

Kınık Köyü’ nden, Tuğrul ve Turgay IŞITAN’ ın babası; Halit IŞITAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FIRAT EROL

Tarih: 15 Eylül 2019

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: MORSÜMBÜL KÖYÜ

Morsümbül Köyü Kaşgaca Mahallesi’ nden, Cemal, Abidin ve Murat EROL’ ın yeğeni, Yılmaz EROL’ un oğlu; Fırat EROL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.