Vefat Edenler

EMİNE UYSAL

Zaman: 10:00

Konum: GÜNEY KÖYÜ

Güney Köyü’ nden, Şükrü UYSAL’ ın eşi, Mustafa, Ahmet, Ömer ve Ali UYSAL’ ın annesi; Emine UYSAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SELMA BIYIKOĞLU

Zaman: CUMA NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Mustafa BIYIKOĞLU’ nun eşi, Engin ve Murat BIYIKOĞLU’ nun  annesi, Kadir TUNCER’ in kardeşi; Selma BIYIKOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SAADET SARI

Zaman: CUMA NAMAZI

Konum: DELİBEKİROĞLU KÖYÜ

Delibekiroğlu Köyü’ nden, Saadet, Sadullah, Satı ve Lale SARI’ nın babası; Saadet SARI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NURİ TOPUZ

Zaman: CUMA NAMAZI / MERKEZ ABDİBEY CAMİ

Konum: ŞEYHHAMZA KÖYÜ

Şeyhhamza Köyü’ nden, Metin, İrfan ve Abdullah TOPUZ’ un babası; Nuri TOPUZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUSTAFA ÖZTEN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Pembecik Köyü’ nden, Abdullah, Selami ve Selahattin ÖZTEN’ in babası, PTT Müdürlüğü’ nden emekli Şoför; Mustafa ÖZTEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSMAİL DAĞ

Konum: DENİZ KÖYÜ

Deniz Köyü’ nden, Çorum Belediyesi’ nden emekli Elektrikçi Ramazan DAĞ’ ın babası; İsmail DAĞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

REFİK PATLAK

Konum: KONAKLI KÖYÜ

Konaklı Köyü’ nden, Mehmet ve Orhan PATLAK’ ın babası; Refik PATLAK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NAİLE AYDIN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Kırkdilim Köyü’ nden, Özücan Tavukçuluk Ortaklarından Halit AYDIN’ ın annesi, Mahmut, Sait ve Erol BALTACI’ nın kardeşi; Naile AYDIN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NİYAZİ SARI

Konum: DELİBEKİROĞLU KÖYÜ

Delibekiroğlu Köyü’ nden, Selahattin ve Recep SARI’ nın babası,  Mehmet SARI’ nın dedesi, Kayışoğlu Baharat çalışanı Hasan KEKEÇ’ in eniştesi; Niyazi SARI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERYEM YILDIZ

Konum: ESKİCE KÖYÜ

Eskice Köyü’ nden, Bahattin YILDIZ’ ın eşi, Hüseyin ve Bekir YILDIZ’ ın kardeşi; Meryem YILDIZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET ERDEMLİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Elmalı Köyü’ nden, İlhami ERDEMLİ’ nin oğlu, Özel İdareden emekli; Mehmet ERDEMLİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NURETTİN KALKAN

Konum: ELVANÇELEBİ KÖYÜ

Elvançelebi Köyü’ nden, Merhum Hacı Yaşar KALKAN’ ın oğlu, Oğuz, Yavuz ve Azim KALKAN’ ın babası, Emekli Sağlık Memuru; Nurettin KALKAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ERDAL KAYA

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

İsmail Köyü’ nden, Emniyet Müdürlüğü’ nen emekli ve Taksici Esnafından Erdoğan KAYA’ nın kardeşi, Erkan ve Kamil KAYA’ nın babası; Erdal KAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MACİT SABUNCUOĞLU

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Macit SABUNOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HİKMET KAYA

Tarih: 17 Şubat 2020

Konum: ÇOBANDİVAN KÖYÜ

Çobandivan Köyü’ nden, Sadık KAYA’ nın oğlu, Bahattin, Uğur ve Yunus KAYA’ nın kardeşi; Hikmet KAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HAMZA ÇELİK

Tarih: 17 Şubat 2020

Zaman: 11:30 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: KARASAR KÖYÜ

Karasar Köyü’ nden, Çelikler Pastahanesi sahibi Mehmet, Şaban ve Erdal ÇELİK’ in babası; Hamza ÇELİK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KAMİLE YILMAZ

Tarih: 16 Şubat 2020

Konum: ELMALI KÖYÜ

Elmalı Köyü’ nden, Merhum Kamil YILMAZ’ ın eşi, Münire GÜRSÖZ ile Neşet Abdullah YILMAZ ve Musa YILMAZ’ ın annesi; Kamile YILMAZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERYEM AKINCI

Tarih: 16 Şubat 2020

Zaman: 15:00 EHLİBEYT CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Şeref AKINCI, Akgül GÜLEÇ, Güzide KOLBÜKEN ve Güler DAĞISTAN’ ın annesi, Ayakkabıcı Serkan AKINCI’ nın babannesi, Çorum Belediyesi’ nden emekli Nurettin KOLBÜKEN ve Ali DAĞISTAN’ ın kayınvalidesi; Meryem AKINCI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.