Çorum Belediyesi | Herkes İçin Çalışıyoruz

HÜSEYİN ALEV

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V

Konum: EŞENÇAY KÖYÜ

Eşençay köyünden gelme, Hülya, Ali, Engin, Selma ve  Yılmaz  ALEV’in babası Emre ŞAHİN ve Ali YAŞAR’ın kayınvalidesi, Çorum Müzesinden emekli Hüseyin ALEV vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FEVZİ SALMAN

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Hüseyin ve Tülin SALMAN’ın babası, Tapu müdürlüğünden emekli, Fevzi SALMAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

OSMAN AKTAŞ

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: ELMALI KÖYÜ

Elmalı köyünden, Özkan ve Battal AKTAŞ’ın babası, Osman AKTAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eyelesin.

SUZAN SÜRÜCÜ

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Alaca Altıntaş köyünden gelme, Recep SÜRÜCÜ’nün eşi,  Suzan SÜRÜCÜ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HAYRİYE KABASAKAL

Konum: BEYDİLİ KÖYÜ

Beydili köyünden gelme, Lokantacı esnafından Mehmet KABASAKAL’ın eşi, Belediyeden emekli Elvan KÖSEOĞLU’nun ablası, Hayriye KABASAKAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MELİHA BOYRAZ

Zaman: CUMA NAMAZI/UUCAMİ

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Kazıklı kaya köyünden gelme,  Miyanesultanlı Yılmaz BOYRAZ’ın eşi  Meliha BOYRAZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞAZİMET ÖZDEN

Zaman: İKİNDİ NAMAZI/ULUCAMİ

Konum: MERKEZ /ULUMEZARLIK

Elvan Çelebi köyünden gelme, 23 Nisan  orta okulu öğretmeni Abdulkadir  ve Ferhan ÖZDEN’in annesi, Şazimet ÖZDEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEDİHA TAŞ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: SOĞUKSU KÖYÜ

Soğuksu köyünden, Muhsin TAŞ’ın eşi, Mürsel ve Enver TAŞ’ın annesi, Gözde halı sahibi Fatih ARSLAN’ın  kayınvalidesi, Mediha TAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSA DOĞRU

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: MANİSA SALİHLİ İLÇESİ

Eti lisesi edebiyet öğretmeni, İsa DOĞRU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SEFER İÇTEN

Tarih: 14 Ağustos 2018

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: ARPAÖZ KÖYÜ

Milli eğitim çalışanı İsa İÇTEN’in babası, Akgönül yalıtım çalışanı Sefer İÇTEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.