Vefat Edenler

AHMET DURAN İLYAS

Zaman: 10:00 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Tarhan Köyü’ nden, Beyhan İLYAS’ ın eşi, Murat, Serap ve Vedat İLYAS’ ın babası, Emekli Posta Memuru; Ahmet Duran İLYAS vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SATI ESTELİK

Konum: ÇAĞŞAK KÖYÜ

Çağşak Köyü’ nden, Mehmet ESTELİK’ in eşi, Ali Rıza ve Murat ESTELİK’ in annesi; Satı ESTELİK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET KEYİNCİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Tarhan Kozlusu Köyü’ nden, Hayri ve Orhan KEYİNCİ’ nin babası, Çorum Belediyesi çalışanı Mehmet MUTLU ve Halis YEĞEN’ in kayınpederi; Mehmet KEYİNCİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERZİYE ERARSLANKILIÇ

Zaman: 12:00 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Mazı Köyü’ nden,  Melahat, Fadime ve Rafet AĞCA’ nın annesi; Merziye ERARSLANKILIÇ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

BEKİR ERDEN

Zaman: 15:30 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: ELVANÇELEBİ KÖYÜ

Elvançelebi Köyü’ nden, Huriye ERDEN’ in eşi, Kadir ve Adnan ERDEN ile Saime AYÇAM’ ın babası, Cemal AYÇAM’ ın kayınpederi; Bekir ERDEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ASİMET MERDOĞLU

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Pempecik Köyü, Çetin ve Murat MERDOĞLU’ nun annesi; Asimet MERDOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ASIM MERDOĞLU

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Pempecik Köyü’ nden, Çetin ve Murat MERDOĞLU’ nun babası; Asım MERDOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MELİHA YILDIZ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Gemet Köyü’ nden, Elektrikçi Esnafından Fatih ve Erdal YILDIZ’ ın annesi; Meliha YILDIZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NEJDET SİVLİM

Tarih: 8 Temmuz 2020

Zaman: 10:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: TESLİM KÖYÜ

Teslim Köyü’ nden, Eski Bakırcı Esnafından ve İtfaiye Müdürlüğü’ nden emekli; Nejdet SİVLİM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

LEMAN ELMAS

Tarih: 7 Temmuz 2020

Zaman: 11:30 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: MECİTÖZÜ

Mecitözü, Figani Köyü’ nden, Nadir ELMAS ve Fatma YILDIRIM’ ın annesi, Maliye çalışanı Abdullah YILDIRIM’ ın kayınvalidesi; Leman ELMAS vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FİTNAT AYDOĞMUŞ

Tarih: 7 Temmuz 2020

Zaman: 13:30

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Paşaköy’ den gelme, Eski Yimpaş çalışanı Hasan AYDOĞMUŞ ve Şeker Fabrikası’ ndan emekli Hüsamettin AYDOĞMUŞ’ un annesi; Fitnat AYDOĞMUŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

OSMAN ÖZDAĞ

Zaman: 12:00 ÖZEL HASTANE

Konum: KİRANLIK KÖYÜ

Kiranlık Köyü’ nden, İsrafil ve Merhum Yusuf ÖZDAĞ’ ın babası, Çorum Belediyesi çalışanı Muhammed CANTEMİR’ in dedesi; Osman ÖZDAĞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

OSMAN ÇENESİZ

Zaman: 10:00 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: BOĞABAĞI KÖYÜ

Boğabağı Köyü’ nden, Adnan ÇENESİZ’ in babası, Çorum Belediyesi çalışanı Cemal ÇENESİZ’ in amcası, Çimento Fabrikası’ ndan emekli; Osman ÇENESİZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET CEYLAN

Tarih: 6 Temmuz 2020

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ESKİKÖY / EĞRİDERE MAHALLESİ

Eskiköy, Eğridere Mahallesi’ nden, Satı, Senem, Veysal, Zeynal ve Aydın CEYLAN’ ın babası; Mehmet CEYLAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HIDIR ŞENTÜRK

Zaman: 18:00 ÖZEL HASTANE

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Karaburun Köyü’ nden, Pazarcı Esnafından Seydi ŞENTÜRK’ ün ağabeyi, Sanayi Esnafından İlyas ŞENTÜRK, Müteahhit Yaşar ŞENTÜRK ile Hakan ve Eren ŞENTÜRK’ ün babası, PTT Müdürlüğü’ nden emekli; Hıdır ŞENTÜRK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

TURHUT TAŞÇI

Zaman: 16:00 EĞT. VE ARAŞT. HASTANESİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Osman ve İhsan TAŞÇI’ nın babası, Bakırcı Esnafından ve Almanya’ dan emekli; Turgut TAŞÇI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NAFİYE SAĞLAM

Tarih: 5 Temmuz 2020

Zaman: 12:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: KAVACIK KÖYÜ

Servet, Kıymet ve Hülya SAĞLAM’ ın annesi, Ali HONGÜL’ ün kayınvalidesi; Nafiye SAĞLAM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HAŞİM KARAKAYA

Konum: OSMANİYE KÖYÜ

Osmaniye Köyü’ nden, Tuncay KARAKAYA’ nın amcası, Saffet, Rafet ve Nevzat KARAKAYA’ nın babası; Haşim KARAKAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.