Vefat Edenler

FATMA NİMET COŞKUN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Hacı Murat COŞKUN’ un annesi, Osman, Rafet ve İsmail ÇEVİK’ in ablası; Fatma Nimet COŞKUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ABDULLAH AVCU

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: TARHANKOZLUSU KÖYÜ

Tarhankozlusu Köyü’ nden, Kazım AVCU’ nun oğlu, Lütfullah AVCU’ nun babası, Emekli Din Görevlisi; Abdullah AVCU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

DUDU YAZICI

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Karahacip Köyü’ nden, Merhum Muhsin YAZICI’ nın eşi, Tansel, Mürsel, Gül ve Muammer YAZICI’ nın annesi, Alamanya’ da ikamet eden; Dudu YAZICI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

BAHATTİN UYSAL

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Ayvalık Köyü’ nden, Selahattin, Necattin ve Alaattin UYSAL’ ın ağabeyi, Kadir ve Zakai UYSAL’ ın babası, Osman ve Bilal AVCU’ nun dayısı; Bahattin UYSAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ELİF BARS

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Ortaköy İlçesi’ nden gelme, Mehmet BARS’ ın eşi, Şekerbank’ tan emekli Mahmut BARS’ ın annesi; Elif BARS vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SEVİM DURAN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Elköy’ den gelme, Merhum Yasin DURAN’ ın eşi, Nermin, Pervin ve Ümit DURAN’ ın annesi, Merhum Ethem BİÇER ve Mithat FERUZOĞLU’ nun kayınvalidesi; Sevim DURAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞEMSİ GÜNGÖR

Tarih: 22 Nisan 2019

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: KADIDERESİ KÖYÜ

Kadıderesi Köyü’ nden, İsmail GÜNGÖR’ ün eşi, Cengiz GÜNGÖR’ ün kayınvalidesi; Şemsi GÜNGÖR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FATMA ŞAHAN

Tarih: 22 Nisan 2019

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: İĞDELİ KÖYÜ

İğdeli (Kızılkır) Köyü’ nden, Mehmet, Aşır,Cengiz ve Başar ŞAHAN’ ın annesi, Arap DENİZ’ in kayınvalidesi, Arif GENÇ’ in kardeşi; Fatma ŞAHAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

OSMAN AKYOL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: ELMALI KÖYÜ

Elmalı Köyü’ nden, Yücel, Bekir, Ömer ve Beyhan AKYOL’ un babası; Osman AKYOL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERYEM BELLEK

Tarih: 20 Nisan 2019

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Tarhankozlusu Köyü’ nden, Çorum Belediyesi’ nden emekli Garip BELLEK’ in annesi, Arif ve Alper BELLEK’ in babannesi; Meryem BELLEK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.