Vefat Edenler

SATI SAVUR

Tarih: 3 Nisan 2020

Zaman: 14:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: KIZILKIR KÖYÜ

Kızılkır Köyü’ nden, Ali SAVUR’ un eşi, Nesimi, Bayram, Muharrem, Satılmış ve Haydar SAVUR’ un annesi; Satı SAVUR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSMET KARTAL

Zaman: 14:00

Konum: ÇALTICAK KÖYÜ

Çaltıcak Köyü’ nden, Enver ve Yılmaz KARTAL ile Nigar ZORLU ve Şengül ŞAHİN’ in babası, Nazegül KARTAL’ ın eşi; İsmet KARTAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KEZBAN CANIDEMİR

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Ertuğrul Köyü’ nden, Makina Kimya Silah Fabrikası’ ndan emekli Merhum Nurettin CANIDEMİR’ in eşi, Emekli Atsubay Şerafettin BULUT’ un kayınvalidesi, Asuman BULUT CANIDEMİR’ in annesi, Çorum Belediyesi çalışanı Fatih CANIDEMİR’ in yengesi; Kezban CANIDEMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ALİ YAĞCI

Konum: KALEHİSAR KÖYÜ

Kalehisar Köyü’ nden, Sanayi Esnafından Ahmet ve Yılmaz YAĞCI’ nın babası; Ali YAĞCI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET KARAKUŞ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Dağkarapınar Köyü’ nden, Gazi, Halit ve Dursun KARAKUŞ’ un babası, Çorum Belediyesi’ nden emekli Osman DUMAN’ ın kayınpederi; Mehmet KARAKUŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSMET METİN

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Türkler Köyü’ nden, Mustafa ve Süleyman METİN’ in babası, Yusuf ve İdris METİN’ in dedesi; İsmet METİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

YAŞAR İPEK

Zaman: 17:00

Konum: AHMETOĞLAN KÖYÜ

Ahmetoğlan Köyü’ nden, Hasan, Seyhan, Hüseyin, Adnan, Nesimi, Sefa ve Sami İPEK’ in babası; Yaşar İPEK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

OSMAN ŞEN

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: GÜRCÜ KÖYÜ

Gürcü Köyü’ nden, Orkun, Orhan,Oğuz,Osman, Onur, Serkan, Hasan ve Serpil ŞEN’ in babası; Osman ŞEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUSTAFA YILDIZCI

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Dodurga, Alpagut Köyü’ nden, Osman, Cafer, Ahmet, Bekir ve  Abdurrahman YILDIZCI’ nın babası, Kömür İşletmesi’ nden emekli; Mustafa YILDIZCI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUSTAFA KEMAL KARAKAŞ

Zaman: 12:00

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Öğretmen Hamza KARAKAŞ, Konya Vali Yardımcısı Hasan KARAKAŞ ve Milli Eğitim Müfettişi Nejdet KARAKAŞ’ ın babası, Öğretmen Vahap SÖNMEZ’ in kayınpederi, Çorum Belediyesi’ nden emekli; Mustafa Kemal KARAKAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ALİ BADAK

Konum: SUNGURLU

Eski Berber Esnafından; Ali BADAK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KAZIM BÜLBÜL

Tarih: 1 Nisan 2020

Zaman: 12:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Büyükpalabıyık Köyü’ nden, Sadık BÜLBÜL’ ün oğlu, Murat, Fikret ve Fuat BÜLBÜL’ ün babası; Kazım BÜLBÜL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KEZBAN ÖZSOY

Konum: BÜYÜKPALABIYIK KÖYÜ

Büyükpalabıyık Köyü’ nden, Fatih, Leman ve Nezaket ÖZSOY’ un annesi, Seydi DÖNMEZ’ in kardeşi; Kezban ÖZSOY vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

EMİNE TUFAN

Tarih: 31 Mart 2020

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: SIRIKLI KÖYÜ

Sırıklı Köyü’ nden, Bayram ve Sadık TUFAN’ ın annesi; Emine TUFAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

KİRAZ GÜVEN

Tarih: 31 Mart 2020

Zaman: 09:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ÇANAKÇI KÖYÜ

Çanakçı Köyü’ nden, Satılmış GÜVEN’ in eşi, Ferhat ve Canan GÜVEN’ in annesi; Kiraz GÜVEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FATMA KAYA

Konum: SALUR KÖYÜ

Salur Köyü’ nden, Merhum Hacı Mehmet KAYA’ nın eşi, Hacı Ahmet ve Bayram KAYA’ nın annesi; Fatma KAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ÜNAL UYSALER

Tarih: 30 Mart 2020

Zaman: 13:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Kalecik Köyü’ nden, Arife UYSALER’ in eşi, Deniz, Ali ve Demet UYSALER’ in babası; Ünal UYSALER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HABİB ŞEN

Zaman: 14:00

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Gökgözler Köyü Karaköy Mahallesi’ nden, Aslan ve Şahin ŞEN ile Nurdane ÖZCAN’ ın babası; Habib ŞEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.