Çorum Belediyesi | Herkes İçin Çalışıyoruz

REYHAN ORAL

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: TATAR KÖYÜ

Tatar Köyü’ nden, Mehmet ÖZKAN’ ın eşi, Mustafa ÖZKAN’ ın annesi; Reyhan ORAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

EYLÜL BUĞLEM EŞER

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Kargı, Hacıhamza Köyü’ nden Mustafa EŞER ve Meral Gamze EŞER’ in kızı,  Şükrü EŞER ve Konya’ dan gelme Muammer EROĞLU’ nun torunu; Eylül Buğlem EŞER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ALPER UZUN

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Yusuf ve Sariye UZUN’ un oğlu, Yusuf, Kenan ve Hüseyin UZUN’ un kardeşi, Gökhan ve Gürkan UZUN’ un babası; Alper UZUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ZARİF AKTAŞ

Tarih: 17 Temmuz 2018

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Paşa Köyü’ nden gelme, Mahmut, Sedat ve Vedat AKTAŞ’ ın babası, SSK Hastanesi’ nden emekli; Zarif AKTAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞAZİYE TOPAKKAYA

Tarih: 17 Temmuz 2018

Zaman: 10:00

Konum: TÜRKAYŞE KÖYÜ

Türkayşe Köyü’ nden, Muhtar Ömer TOPAKKAYA ve Osman TOPAKKAYA’ nın annesi; Şaziye TOPAKKAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FATMA ÖZKADI

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Keresteci Esnafından Ömer ÖZKADI’ nın eşi, Avustralya’ da ikamet eden Ömür ÖZKADI’ nın annesi, İbrahim AHISKALI ve Sefa GÖÇ’ ün kayınvalidesi; Fatma ÖZKADI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEVLÜDİYE ÇETİN

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Şekerbey Köyü’ nden gelme, Çorum Belediyesi’ nden emekli İsmail ÇETİN’ in annesi; Mevlüdiye ÇETİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FATMA ERTAŞMIŞ

Konum: OYMAAĞAÇ KÖYÜ

Oymaağaç Köyü’ nden gelme, Mobilyacı Esnafından Mehmet ve Yusuf ERTAŞMIŞ’ ın annesi; Fatma ERTAŞMIŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ARİF UYSAL

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Berber Esnafından Mehmet UYSAL’ ın eşi, Polis Memuru Ümit UYSAL, Merhum Mustafa UYSAL ve Ülker TEKE’ nin annesi, İmam Alaattin TEKE’ nin kayınvalidesi; Ayfer UYSAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AHMET EKİNCİ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: CELİLKIRI KÖYÜ

Celilkırı Köyü’ nden gelme, Sultan YURDAKUL, Ahmet EKİNCİ ve Dursun EKİNCİ’ nin babası; Ahmet EKİNCİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.