Gençlik Merkezlerinde yaz kursları başlıyor

Belediyemiz Gençlik Merkezlerinde yaz kursları başlıyor. Kurslara başvurular 10 Haziran Cumartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak.

Gençlerin hizmetine sunduğumuz gençlik merkezlerinde bu yaz da gençler yaz kursları ile tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkânı bulacak.

Yaz kurslarında gençlerin eğitime destek kurslarının yanı sıra hobi kurslarına da katılabileceklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “10 Haziran’da kayıtları başlayacak olan yaz kurslarımıza gençlerimiz büyük ilgi gösteriyor. Kur’an-ı Kerim kursları, spor kursları, değerler eğitimi, müzik kursları, dil kursları, akıl oyunları kurslarının yayında tarihi ve kültürel geziler, öncü şahsiyetler kulübü, teknoloji ve bilim kulübü, seminer ve konferanslar, edebiyat kulübü, tiyatro drama kulübü, inovatif düşünce ve fikir kulübünün düzenleyeceği sosyal ve sportif etkinliklerle hem kötü alışkanlardan uzaklaşması, hem de değerlerini bilen ona göre yaşayanbireyleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz Buhara Kültür Merkezi, NFK Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi, İkbal Gençlik Merkezi, Akkent Gençlik Merkezi ve Bahçelievler Gençlik Merkezine gelerek müracaatlarını yapabilirler” diye konuştu.

14 Haziran 2017