Gençlik merkezi Kuran Kursu öğrencilerinden muhteşem etkinlik

Belediyemiz Gençlik Merkezleri Kuran kursu öğrencileri, Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kur’an Kursları Yaz Programında birbirinden güzel gösterileri, şiirleri ve ezgileri seslendirerek izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Karanı Kerim tilaveti, kısa film gösterimi, 4-6 yaş grubu öğrencilerin gösterileri, ezgiler, şiir, ve tiyatro gösterilerinin yer aldığı programda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Kuran ışığında yetişecek bir neslin yarının dünyasını bugünden daha güzel bir hale getireceğini ifade etti.
Kur’an-ı öğreten, öğrenen ve dinleyenlerden olma bahtiyarlığına erişen bir toplumla beraber olmaktan mutluluk duymaktayım. Bu güzel çocuklar bizim ve dünya üzerindeki açlıkla mücadele eden Afrikalı kardeşlerinin, insanlık dramı yaşayan Iraklı, Suriyeli kardeşlerinin, Kudüs’te, Mescidi Aksa’da silahlara yürekleriyle karşı koyan kardeşlerinin umudu olacak. Kardeşi açken tok yatmayacağının bilincinde, Kur’an-ı anlayıp hayatına rehber etme gayretinde olan bu gençlik geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor” dedi ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

11 Ağustos 2017