Fevzi Çakmak 3. Cadde de ağaç dikim çalışması

Belediyemiz, Çorum’u daha yeşil bir şehir haline getirmek için ağaçları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Çorum’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını Türkiye’de ilk sıralara taşımak için ağaç ve bitkileri toprakla buluşturmaya devam ediyoruz diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehrimizin dörtbir yanında bulunan semt parkları ve yeşil alanlarda ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra yenileme çalışmasını tamamladığımız caddelerimizde de ağaç dikim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Fevzi Çakmak 3. Caddemizin yanında yeşil alan oluşturmuştuk şimdi de caddemizin orta refüjünde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Beş farklı ağaç ve bitki türünün toprakla buluşacağı caddemiz yeşilin hakim olacağı bir yol olacak” dedi.

25 Ağustos 2021