Ferahoğlu çiftinin resim sergisi açıldı

Belediyemiz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ferahoğlu çiftinin resim sergisini açtı.

Belediyemizin Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Vali Yardımcıları Tamer Orhan, Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk, öğretmen, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat; belediye olarak toplumun tüm kesimlerin hitap eden kültürel belediyecilik hizmetlerini önemsediklerini belirterek; serginin açılışında yaptığı konuşmada her yıl ortalama 15 resim sergisi düzenlediklerini, Türk kültürünün zenginliği ve Anadolu insanının yaşamını eserlerinde yansıtan Nurgül ve Necati Seydi Ferahoğlu çiftinin sergisinin 29 Şubat 2020 tarihine kadar açık kalacağını söyledi. Konuşmanın ardından protokol üyeleri ve sanatseverler Nurgül ve Necati Seydi Ferahoğlu çifti ile birilikte galeride yer alan eserleri gezerek bilgi aldı. Sergi sonunda davetlilere kokteyl ile ikramı yapıldı.

Kendilerine özgü çizim stili ile Türkiye’de özel koleksiyonlarda ve müzelerde eserleri bulunan ressam çiftin resim sergisi 50 eserden oluşuyor.

17 Şubat 2020