Eski Meclis Üyelerinden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

Çorum Belediyesi’nde 2004-2009 yılları arasında AK Parti grubu olarak görev yapan Belediye Meclis üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2004-2009 döneminde AK Partide Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış siyasetçilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Siyasette vefa diğer ilişkilere göre biraz daha önemlidir. Yıllardır bir birinden ayrılmayan meclis üyelerimizin bu birlikteliğini takdirle karşılıyorum. Siyasi birliktelik bittiğinde, arkadaşlığın ve dostluğun bitmediğini, bu vesileyle tekrar tekrar bir araya gelmenin gerektiğini bize en güzel şekilde ispat ettiler. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

2004-2009 AK Parti Belediye Meclis Grubu adına konuşma yapan dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç ise, “hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

21 Şubat 2018