ANNE ÇOCUK KAMPI

7 Ağustos 2024 Çarşamba

• Belediyemizin her sene düzenlemiş olduğu Anne ve Çocuk Kampı etkinliği bu sene de 17 - 18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çorumlu Obasında gerçekleşecektir.
  • Katılımcılarının, Anne ve çocukları olduğu bu kamp etkinliğinde bir anne kendi çadırıyla katılım sağladığında en fazla 3 çocuk ile, obaya ait kıl çadırda kalacaksa en fazla 1 çocuk ile katılım sağlayabilecektir.
  • Katılımcılar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün Başvuru Taahhütnamesini ve katılım koşullarını kabul ettiğini beyan etmesi gerekmektedir.
  • Online kayıtlar 09 Ağustos 2024 ( Cuma günü Saat 08:00 ) başlayıp 12 Ağustos 2024 (Pazartesi günü saat 17:00 ) arasında Anne ve Çocuk Online Kayıt Adresi'nden yapılacaktır.
  • Katılımcılar başvuru yapanların arasından kura ile belirlenecektir. Kura sonucunda katılmaya hak kazananlar sms ile bilgilendirilecektir.
  • Etkinliğimizin içerisinde birbirinden eğlenceli sportif etkinlikler, çocuk sineması, ateş başı sohbet ve müzik dinletisi yer alacak ve Çorum Belediyesi tarafından kura çekimiyle çeşitli sürpriz hediyeler verilecektir.
  • Anne ve Çocuklar için çok güzel anılar biriktireceğiniz Anne ve Çocuk Kamp Etkinliğimize Tüm Halkımız Davetlidir.

İlgili Müdürlük

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Çepni Mahallesi, Fen Lisesi Caddesi, Öğretmen Lisesi Sokak, Şehit Abdullah Olçok Spor Salonu